Συλλήψεις σε Λακωνία,Μεσσηνία και Κορινθία

Συνελήφθη ένα άτομο για κλοπή οχήματος    Συνελήφθη, χθες (27-8-2013) το βράδυ, στα Εξαμίλια Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορινθίας,

ένας 18χρονος ημεδαπός ΡΟΜΑ, γιατί οδηγούσε δίκυκλο μοτοποδήλατο, για το οποίο είχε δηλωθεί η κλοπή του, την 26-8-2013 από τον ιδιοκτήτη του. Το μοτοποδήλατο αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Εξιχνιάστηκε μία υπόθεση κλοπής σε κατάστημα    Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας Σπάρτης, μία υπόθεση κλοπής σε κατάστημα, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών ΡΟΜΑ, ηλικίας 33 και 22 ετών αντίστοιχα. Ειδικότερα, όπως προέκυψε, οι ανωτέρω, προχθές (26-8-2013) το βράδυ, στη Βορδόνια Λακωνίας, μπήκαν σε κατάστημα- εμπορίας και επεξεργασίας μετάλλων ιδιοκτησίας ημεδαπού και αφαίρεσαν γεωργικά μηχανήματα, εργαλεία και μεταλλικά αντικείμενα.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Συνελήφθη, χθες (27-8-2013) το μεσημέρι, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας, ένας 43χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας.
Συνελήφθη, χθες (27-8-2013) το βράδυ, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, ένας 21χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.