Συγκρότηση δημοτικής οργάνωσης ΠΑΣΟΚ Ευρώτα

pasok-logo300Τη Δευτέρα  26 Αυγούστου 2013, με την παρουσία του Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Λακωνίας, Νίκου Ι. Κουφού, συνεδρίασε στη Σκάλα, η Συντονιστική Επιτροπή  ΠΑΣΟΚ του Ευρώτα, που προήλθε από τις εκλογές ανάδειξης τοπικών οργάνων

του ΠΑΣΟΚ της 9ης Ιουνίου 2013 και σύμφωνα με τις προβλεπόμενες από το καταστατικό διαδικασίες, εξέλεξε ομόφωνα ως νέο Γραμματέα της, το Στράτη Κατσάπη και Αναπληρωτή Γραμματέα την Ντίνα Μπασουράκου.
Τα υπόλοιπα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής είναι οι, Αρκούδης Δημήτριος, Σερεμέτης Λεωνίδας και Κώνστα Ελένη ( τακτικά ) και Μήτρης Παναγιώτης και Γκίνης Στέλιος ( αναπληρωματικά ). Η θητεία των Μελών της Συντονιστικής Επιτροπής, του Γραμματέα και του Αναπληρωτή Γραμματέα είναι τριετής.
Η νεοεκλεγείσα Συντονιστική Επιτροπή  ΠΑΣΟΚ του Δήμου Ευρώτα, ευχαριστεί θερμά όλα τα Μέλη και τους Φίλους της παράταξης για τη μαζική συμμετοχή τους στις εκλογικές διαδικασίες της 9ης Ιουνίου 2013 και τους διαβεβαιώνει ότι με προσήλωση στις αρχές του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος θα εργαστούν όλοι μαζί για τη συσπείρωση και κινητοποίηση όλων των δημιουργικών δυνάμεων της τοπικής κοινωνίας, ώστε να διατηρηθεί η πολιτική σταθερότητα της χώρας και να επιτευχθεί στη συνέχεια η υλοποίηση του εθνικού σχεδίου ανασυγκρότησής της, που θα την ξανακάνει αυτοδύναμη και ισότιμη μέσα στην Ευρώπη.

Από τη Συντονιστική Επιτροπή
Δήμου Ευρώτα