Κορινθία:Συνελήφθησαν δύο άτομα για ληστεία σε βάρος ηλικιωμένης

astunomia3-flynewsΣυνελήφθησαν, χθες (15-8-2013) το μεσημέρι, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορινθίας, δύο (2) ημεδαποί ΡΟΜΑ, ηλικίας 23 και 22 ετών αντίστοιχα,

κατηγορούμενοι για ληστεία, σε βάρος ηλικιωμένης ημεδαπής.

Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι, στην Κόρινθο Κορινθίας, οι ανωτέρω, μαζί με ακόμη δύο άτομα που αναζητούνται, αφού μπήκαν σε οικία ηλικιωμένης ημεδαπής, με τη χρήση σωματικής βίας αφαίρεσαν χρήματα, ενώ στη συνέχεια επιβιβάστηκαν σε όχημα και τράπηκαν σε φυγή.

Μετά από άμεση κινητοποίηση και επέμβαση αστυνομικών της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορινθίας, ο 23χρονος και ο 22χρονος εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν.

Στην κατοχή τους, βρέθηκαν τα χρήματα που είχαν αφαιρέσει, τα οποία αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτριά τους, ενώ επιπλέον κατασχέθηκε και το όχημα στο οποίο επέβαιναν, ως μέσο τέλεσης αξιόποινης πράξης.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κορίνθου, ενώ συνεχίζεται η αστυνομική έρευνα για τον εντοπισμό των δύο συνεργών τους.
Παράλληλα, σε εξέλιξη βρίσκεται το προανακριτικό έργο, από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου, για να εξακριβωθεί η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλα παρόμοια αδικήματα.