Ανακοίνωση ΧΑ για τα εγκαίνια των γραφείων στο Γύθειο

Άλλη μια μεγάλη μέρα για τον Εθνικισμό. Εκατοντάδες Εθνικιστές έδωσαν  δυναμικό παρόν, την Παρασκευή 31 Μαϊ 2013 το  απόγευμα, στα εγκαίνια της Τ.Ο. Μάνης στην κεντρική πλατεία του Γυθείου, στέλνοντας παράλληλα το μήνυμα πως η Χρυσή Αυγή γιγαντώνεται σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Οι Μανιάτες επιφύλαξαν αποθεωτική υποδοχή στον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής, Νικόλαο Γ. Μιχαλολιάκο και στους βουλευτές του κινήματος Ελένη  Ζαρούλια, Δημήτρη Κουκούτση και Ηλία Κασιδιάρη.

Μετά την τελετή του αγιασμού ακολούθησαν ομιλίες από τον Γραμματέα της Τ.Ο. Μάνης, Βασίλειο Μπουτεράκο, που ευχαρίστησε και καλωσόρισε όλους τους συναγωνιστές και φίλους και τους προέτρεψε να μη φοβούνται και να  πυκνώσουν τις τάξεις της Χρυσής Αυγής , τον βουλευτή Μεσσηνίας  Δημήτρη Κουκούτση που εξήρε τον εθνικισμό των Λακώνων και ιδιαίτερα των μανιατών  και το Μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου,  Ηλία Κασιδιάρη που μεταξύ άλλων ανάφερε ότι  σύντομα θα λειτουργήσει 24ωρη τηλεφωνική γραμμή που θα υποδέχεται τις εκκλήσεις και τις καταγγελίες των Ελλήνων για το ρατσισμό τον οποίο υφίστανται καθημερινά από τους εισαγόμενους εγκληματίες…

Τελευταίος με πύρινο λόγο  μίλησε ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής και προανήγγειλε πως κόντρα στα ανθελληνικά σχέδια των κομμάτων του “συνταγματικού τόξου” που προωθούν “αντιρατσιστικά” νομοσχέδια, η Χρυσή Αυγή θα καταθέσει άμεσα νομοσχέδιο κατά του μοναδικού ρατσισμού που υπάρχει στην πατρίδα μας, αυτού εναντίον των Ελλήνων και τόνισε για άλλη μια φορά ότι  ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΝΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΡΑΙΟΙ!!

Όλοι οι ομιλητές καταχειροκροτήθηκαν από τους παρευρισκόμενους, μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού και αισιοδοξίας αντιλαμβανόμενοι ότι μόνο πυκνώνοντας τις τάξεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, θα μπορέσουν να πολεμήσουν και να γκρεμίσουν τα σαπισμένα θεμέλια της πουλημένης Ελλαδικής συγκυβέρνησης και των δεκανικιών αυτής.

 Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο της Χρυσής Αυγής να ψάλετε με πρωτόγνωρο παλμό και ένταση από όλους τους παραβρισκόμενους σε στάση προσοχής.

Στη συνέχεια ο Αρχηγός και οι βουλευτές κατέβηκαν στην πλατεία και χαιρέτησαν δια χειραψίας και ασπασμού έναν έναν  όλους τους παραβρισκόμενους.

T.O. MANHΣ – Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

{gallery}xagutheio{/gallery}