Ο fly-αρος ξαναχτυπά! Τι είδε;Τι άκουσε;

Άκουσα ότι έρχεται το fly books, η νέα δράση του fly! Ο fly στο άμεσο μέλλον θα ασχοληθεί με την έκδοση διάφορων βιβλίων σε συνεργασία με μεγάλους εκδοτικούς οίκους ( με προτεραιότητα σε ένα παιδικό βιβλίο και στην ιστορία της Σπάρτης ). 

Άκουσα ότι ο χορός του Κυνηγετικού Συλλόγου Σπάρτης θα πραγματοποιηθεί τελικά στις 22 Ιανουαρίου στο Leonidas Palace.

Είδα emails από αναγνώστες του flyradio.gr στα οποία παραπονιούνται ότι ο Εμπορικός Σύλλογος δεν αντιμετωπίζει έμπρακτα το πρόβλημα των καταναλωτών που φεύγουν εκτός Σπάρτης για να ψωνίσουν. 

Είδα τον Ήλία Παναγιωτακάκο να συνομιλεί με τον πρωθυπουργό της χώρας στην εκδήλωση ενημέρωση για τον Καλλικράτη.

Άκουσα το Σταύρο Αργειτάκο να απαντά στον fly για το θέμα που προέκυψε με τη δήλωση εσόδων-εξόδων του συνδυασμού που δημοσίευσε η Καθημερινή, πως δεν ασχολείται με αστειότητες!

Είδα τους αλλοδαπούς να αυξάνονται τον τελευταίο καιρό λόγω των γεωργικών εργασιών ελιάς και πορτοκαλιού…Άραγε οι Λακωνες θα τους πάρουν στα αγροκτήματά τους όπως τα προηγούμενα χρόνια ή λόγω κρίσης θα αναγκαστούν να τα δουλέψουν μόνοι τους;

Ακουσα το Λεωνίδα Καρβουνιάρη στην εκπομπή Λακωνία Χωρίς Σύνορα να επικαλείται δικές του πληροφορίες οι οποίες "αποκαλυπτουν" ότι οι εθνικές εκλογές θα γίνουν μεσα στο 2011. 

Είδα μαθητές και μαθήτριες να διαδηλώνουν στους δρόμους της Σπάρτης για την κατάσταση στην Παιδεία…Άραγε τους είδε κανένας από τους αρμοδίους;

Είδα το Σάββατο το βράδυ στην πλατεία του Αγίου Ιωάννη στο εστιατόριο Μυσταγωγείο να γίνεται το αδιαχώρητο! 

Άκουσα ότι αν Ρήγας και Τσουρούνης, δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού Σπάρτη Νέα εποχή του Κώστα Φούρκα περιμένουν να μάθουν ποιος από τους δύο θα μπει στο δημοτικό συμβούλιο.

Είδα στο Λακωνικό Τύπο το αποτέλεσμα της δημοσκόπησης που είχε κάνει με θέμα τον Καλλικράτη. Το 56% θεωρεί την αυτοδιοικητική μεταρρύθμιση αρνητική… 

Fly-αρος εις το επανιδείν!!!