Ραγδαίες εξελίξεις στην ΑΕ Σπάρτη: Ένταση και παραιτήσεις | Δηλώσεις Νικόλαρου (vd)

Ένταση επικράτησε νωρίτερα στα γραφεία της ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ μεταξύ των ποδοσφαιριστών, του προπονητή και του Δημήτρη Νικόλαρου.Όπως σας ενημερώσαμε από χθες,σύμφωνα με δηλώσεις στον FLY του κυρίου Νικόλαρου σήμερα Παρασκευή αναμένονταν να γίνουν οι απαιτούμενες πληρωμές.

Σύμφωνα με πληροφορίες στους παίκτες προτάθηκε από τον Δ.Νικόλαρο να εξοφληθεί  στη παρούσα φάση ένα μέρος των οφειλών τους και τα υπόλοιπα ποσά να εξοφληθούν αργότερα σε συγκεκριμένες ημερομηνίες μέσω διακανονισμού.Την πρόταση αυτή σύμφωνα με δηλώσεις του Δ.Νικόλαρου, φαίνεται πως αποδέχτηκε ένα μέρος παιχτών. Πολλοί όμως έφεραν τις αντιρρήσεις τους ζητώντας ένα μεγαλύτερο ποσό για τα δεδουλευμένα τους με αποτέλεσμα να επικρατήσει ένταση για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Σύμφωνα με δηλώσεις του Δ.Νικόλαρου, οι παίκτες ήρθαν στημένοι για να προκαλέσουν  επεισόδια! Οι περισσότεροι δε δέχτηκαν καμία συμβιβαστική λύση και έκαναν φασαρία στα γραφεία χωρίς να υπάρχει λόγος. Αγαπάω την ομάδα και επιθυμώ η ομάδα να ταξιδέψει στις Σέρρες και την Τρίτη να δοθεί μια λύση. Εγώ έκανα ότι ήταν δυνατό από την μεριά μου αλλά απ’ ότι φαίνεται οι ποδοσφαιριστές θέλουν να αναλάβει κάποιος άλλος τις τύχες της ομάδας.(Δείτε το video με όλες τις δηλώσεις του Δημήτρη Νικόλαρου – Έκτακτη συνέντευξη τύπου)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ

Σήμερα 12 Μαίου 2017, ο εκπρόσωπος της ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ ΠΑΕ, των 10 ημερών, κ. Νικόλαρος Δημήτριος, δηλώνει την παραίτησή του και θέλει να ανακοινώσει ότι έκανε την προσπάθειά του να βρει μια συμβιβαστική λύση για τα χρέη των ποδοσφαιριστών και των υπολοίπων αλλά κατέστη αδύνατον. Τα προβλήματα είναι πάρα πολλά και πολύ μεγάλο το χρέος. Τους ανθρώπους που εκπροσωπούσε ο Νικόλαρος Δημήτριος, τους ενημέρωσε για το τι έγινε σήμερα στα γραφεία της ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ ΠΑΕ.

Με εκτίμηση,

Δημήτριος Νικόλαρος

Τέλος να αναφέρουμε ότι πλήθος φιλάθλων συγκεντρώθηκε έξω από τα γραφεία της ΠΑΕ. Εν τω μεταξύ ο κ.Νικόλαρος κάλεσε την αστυνομία για να διασφαλίσει το χρηματικό ποσό που είχε μαζί του.Μετά από αρκετή ώρα οι παίχτες αποχώρησαν.

Πριν από λίγο τελείωσε η «προπόνηση» της ΑΕ Σπάρτης στο δημοτικό στάδιο της πόλης. Σύμφωνα με πληροφορίες του FLY οι παίχτες αποφάσισαν να ταξιδέψουν στις Σέρρες για τον Κυριακάτικο αγώνα με τον Πανσεραϊκό αλλά να μην επιστρέψουν ξανά πίσω.

Ακολούθησε η παραίτηση του Σωτήρη Αντωνίου

H δήλωση αποχώρησης του Σωτήρη Αντωνίου από την ΠΑΕ Σπάρτη:

Μετα απο δυο χρονια παρουσιας μου στον παγκο της ΑΕ ΣΠΑΡΤΗΣ οπου εζησα μεγαλες στιγμες με μια ανοδο απο την Γ Εθνικη στην FOOTBALL LEAGE και την καταπληκτικη εως τωρα πορεια στο πρωταθλημα ,αποφασισα να αποχωρησω απο την ομαδα λογω των τελευταιων εξελισεων .Θα ηθελα να ευχαριστησω πρωτα απο ολους τον κ Δημητρη Γιαννακοπουλο που μου εμπιστευτηκε το καλοκαιρι του 2015 τη θεση του προπονητη στην ομαδα της ΑΕ ΣΠΑΡΤΗΣ ,τους αμμεσους συνεργατες του τον κ Αποστολο Παυλου τον κ Ηλια Κατσογιαννη και τον κ Δημητρη Καρρα για την επιτυχημενη συνεργασια μας ,επισης τους τοπικους παραγοντες της πολης της Σπαρτης τον προεδρο της περιοδου 2015-16 κ Ιωαννη Βουζιωτη και τα μελη του Δ.Σ κυριους Δημητρη Μπαρδη ,Χαραλαμπο Σκουρο ,Νικο Γιαννακοπουλο,Αρη Γιαννακοπουλο ,Παναγιωτη Πλουμπιδη για την αγαπη τους και την εμπιστοσυνη τους στο προσωπο μου ,ιδιαιτερη μνεια θα ηθελα να κανω στους κυριους Θυμιο Σταυροπουλο Γενικο αρχηγο της ομαδος και Αντωνη Μαλεπιτζη μελος του ΔΣ για την συνεργασια μας καθημερινως τα δυο αυτα υπεροχα χρονια κ τους ευχαριστω ολους ξεχωριστα.Επισης θα ηθελα να ευχαριστησω τους συναργατες μου για την εξαιρετικη τους δουλεια για να επιτυχουμε ολα αυτα τα δυο αυτα χρονια Πετρο Στοιλα ,Χαραλαμπο Παναγουλη,Κωστα Καρατασακη και Παναγιωτη Κονιδη καθως και τους ιατρους της ομαδας κυριους Μαριο Τζωρτζακη,Θεοδωρο Κατσιχτη ,Χαρη Βελδεκη , Βαγγελη Διαμαντοπουλο και τον φροντιστη της ομαδος κ Νικο Κουρακο για την μεγαλη βοηθεια που μου ολοι μαζι και ο καθενας ξεχωριστα μου προσφερανε σαν προπονητη .Κλεινοντας κ αφηνοντας τελευταιους θα ηθελα να υποκλιθω σε ολους τους φιλαθλους της Λακωνιας τους οργανωμενους και απλους υποστηρικτες της ομαδος για την ανεπαναληπτη στηριξη στο εργο μου και την αγαπη την οποια βιωσα σαν ανθρωπος συναισθημα που δεν προκειται να ξεχασω ποτε,φευγω απο την ομαδα και απο την πολη περνοντας μαζι μου δυο οπαδους τα δυο μου παιδια…Σας ευχαριστω ολους ευχομαι στην ομαδα της ΑΕ ΣΠΑΡΤΗΣ αναλογες χαρες κ επιτυχιες ..

Με τιμη ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΣΩΤΗΡΗΣ