Ο Νίκος Καρμοίρης αύριο ζωντανά στον fly 89.7

Ξεχείλισε το μπρίκι από κόσμο και συναισθήματα. Σε μια ιδιαίτερα ζεστή βραδιά ο Νίκος Καρμοίρης με συνοδοιπόρο τη Νατάσα Κονιδιτσιώτη ταξίδεψαν με μουσικές και τραγούδια από την ελληνική ροκ κι έντεχνη μουσική σκηνή όσους βρέθηκαν την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

στο κατάμεστο café «Μπρίκι». Στη βραδιά συμμετείχαν ως γευστικά «σφηνάκια» ο Αλέξανδρος Βαλλίδης με ξένο ροκ κι ο ράππερ Βλαδίμηρος Λαπερασβίλι (Lado).
Η βραδιά, η οποία ήταν αφιερωμένη στη Δήμητρα Καρμοίρη, είχε ανθρωπιστικό χαρακτήρα, καθώς έσοδα διετέθησαν στο Άσυλο Ανιάτων της Ιεράς Μητροπόλεως Μονεμβασίας και Σπάρτης.
Για την πραγματοποίηση της εν λόγω μουσικής βραδιάς συνέβαλλαν αρκετοί παράγοντες. Για το λόγο αυτό αξίζουν ευχαριστιών ο Πέτρος Διαμαντάκος που προσέφερε αφιλοκερδώς την ηχητική κάλυψη, οι δύο προαναφερθέντες μουσικοί (Αλέξανδρος και Lado) για τη φιλική τους συμμετοχή, η διεύθυνση και το προσωπικό του café «Μπρίκι» που αγκάλιασαν την πρωτοβουλία καθώς κι ο κόσμος που παραβρέθηκε συνδυάζοντας το τερπνόν μετά του ωφελίμου.

Την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου στις 8.00 μ.μ. ο Νίκος Καρμοίρης θα βρίσκεται ζωντανά στο στούντιο του fly στη ραδιοφωνική παρέα του Τάκη Καρβουνιάρη

{gallery}karmoiris{/gallery}