Οι Ηλίας-Σπύρος Καππάκος & ο Γιώργος Ζήτσας στον fly

live ερμηνείες

Λίγο πριν την πρεμιέρα του συγκροτήματος του Σπύρου Καππάκου, του Ηλία Καππάκου, της Ειρήνης Χριστοφυλάκη, του Γιώργου Ζήτσα και του Γιάννη Βενιζελάκου στο ΑΜΙ στη Μαγούλα, 3 από τα μέλη – Σπύρος και Ηλίας Καππάκος και Γιώργος Ζήτσας-

βρέθηκαν live στο στούντιο του fly, στη ραδιοφωνική παρέα του Τάκη Καρβουνιάρη για να δώσουν μία μικρή γεύση από όσα θα παρακολουθήσουν όσοι βρεθούν φέτος στο ΑΜΙ!

Στην αρχή της συνέντευξης, ο Ηλίας Καππάκος μίλησε για το συγκρότημα Παλίρροια και το cd που έχει κυκλοφορήσει. Ακούστε το πρώτο μέρος της συζήτησης.
{saudioplayer}spyroskapakos.mp3{/saudioplayer}

Στη συνέχεια της συνέντευξης παρουσιάστηκαν ο Σπύρος Καπάκος και ο Γιώργος Ζήτσας και μίλησαν για τη μέχρι τώρα μουσική τους διαδρομή.  
{saudioplayer}spyroskapakosgiorgoszitsas.mp3{/saudioplayer}

Τα μέλη του συγκροτήματος που βρέθηκαν στο στούντιο του fly χάρισαν μερικές μουσικές στιγμές στους ακροατές του σταθμού κι έδωσαν μία γεύση από όσα θα συμβούν το χειμώνα στο ΑΜΙ.
Ακούστε τη live εκτέλεση του τραγουδιού “Αν υπάρχει λόγος”
{saudioplayer}anyparxeilogos.mp3{/saudioplayer}

Ακούστε ζωντανά το τραγούδι “Με ένα παράπονο”
{saudioplayer}meenaparapono.mp3{/saudioplayer}

Ο Σπύρος Καππακος, ο Ηλίας Καππάκος και ο Γιώργος Ζήτσας ερμήνευσαν το τραγούδι Μύλος που τους ζητάει ο κόσμος συχνά στις live εμφανίσεις τους.
{saudioplayer}mylos.mp3{/saudioplayer}

Πάντα θλιμμένη χαραυγή, από τους Σπύρο-Ηλία Καππακο, Γιώργο Ζήτσα
{saudioplayer}thilimmenixaraygi.mp3{/saudioplayer}