Ναρκωτικά,διαρρήξεις & δυστύχημα στη περιφέρεια Πελοποννήσου

Συνελήφθη, στις (1.7.2016) το πρωί, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, ένας  19χρονος ημεδαπός, γιατί λίγες ώρες νωρίτερα, μαζί με ακόμη ένα άτομο, το οποίο αναζητείται, αφαίρεσαν από οικία ημεδαπής κινητό τηλέφωνο, το οποίο βρέθηκε και αποδόθηκε στην ιδιοκτήτρια του.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Συνελήφθησαν, στις (1.7.2016) το απόγευμα και το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Κορίνθου και στην Κόρινθο Κορινθίας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 20 και 22 ετών αντίστοιχα, ο μεν 20χρονος από αστυνομικό εκτός υπηρεσίας που υπηρετεί σε υπηρεσία Διεύθυνσης Αστυνομίας Κορινθίας, ενώ ο 22χρονος από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, γιατί λίγες ώρες νωρίτερα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Κορίνθου Κορινθίας, αφαίρεσαν από δύο οικίες ημεδαπών συνολικά, κινητό τηλέφωνο και κοσμήματα, Όπως προέκυψε, οι ανωτέρω οδηγούσαν δίκυκλο όχημα, για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή την 30.6.2016. Επιπλέον, ο 20χρονος κατείχε δύο ναρκωτικά δισκία, τα οποία κατασχέθηκαν, ενώ τα ανωτέρω αφαιρεθέντα κοσμήματα βρέθηκαν και αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτρια τους.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Συνελήφθη, στις (1.7.2016) το απόγευμα, στη Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λακωνίας, 26χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης.
Συνελήφθη, το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας, 29χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης.
Συνελήφθη, προχθές το απόγευμα, στη Σκάλα Λακωνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σκάλας, 35χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Σπάρτης, για κλοπή.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Στις (2.7.2016) και πρώτες πρωινές ώρες, στο 102ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Πύργου- Μεθώνης, Ι.Χ. δίκυκλο όχημα, που οδηγούσε 41χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Ρουμανίας, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε δέντρο, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 41χρονου. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κυπαρισσίας.