Στην καρδιά μας είστε πρώτοι! Συγχαρητήρια στα παιδιά μας!

Η Διεύθυνση Β/βάθμιας Εκπαίδευσης Λακωνίας και η ομάδα Φυσικής Αγωγής Λακωνίας συγχαίρουν τις ομάδες Ποδοσφαίρου, Πετοσφαίρισης Αγοριών και Πετοσφαίρισης Κοριτσιών του 2ου Γενικού Λυκείου Σπάρτης για …

την ιδιαίτερα επιτυχημένη πορεία τους στους αγώνες της Β΄ και Γ΄ Φάσης των Πρωταθλημάτων Αθλοπαιδιών Λυκείων, για το σχολικό έτος 2011-2012.

Η ομάδα Ποδοσφαίρου του 2ου Γενικού Λυκείου Σπάρτης έφτασε ως τον 3ο γύρο της Β΄Φάσης των Αγώνων, ηττήθηκε δε, στον αγώνα του 3ου γύρου της Β΄Φάσης (32 καλύτερες ομάδες Πανελλαδικά).

Η ομάδα Πετοσφαίρισης Αγοριών του 2ου Γενικού Λυκείου Σπάρτης έφτασε ως Τελικό γύρο της Β΄Φάσης των Αγώνων, ηττήθηκε δε στον αγώνα του Τελικού γύρου της Β΄Φάσης (16 καλύτερες ομάδες Πανελλαδικά).

Ιδιαίτερη μνεία αξίζει να γίνει στην ομάδα Πετοσφαίρισης Κοριτσιών που αγωνίστηκε στη Γ΄ Φάση των Πανελληνίων αγώνων, στις 7 καλύτερες σχολικές ομάδες της Ελλάδας και της Κύπρου και ηττήθηκε στην Αθήνα, στον αγώνα διεκδίκησης της πρόκρισης στο Τελικό γύρο των 4 καλύτερων ομάδων, Πανελλαδικά.

Συγχαρητήρια στη Διεύθυνση του σχολείου, στους μαθητές-αθλητές, στις μαθήτριες-αθλήτριες, στον Καθηγητή Φυσικής Αγωγής του σχολείου κ. Ρηγάκο Ιωάννη και ευχές για ανάλογη και ακόμη καλύτερη πορεία και την επόμενη σχολική χρονιά.