Νέο στραβοπάτημα του Ολ.Γυθείου στο Έλος.Δηλώσεις Κ.Κολοκοτρώνη

Νέα εκτός έδρας απώλεια βαθμών για τον Ολυμπιακό Γυθείου στο Δημοτικό στάδιο Έλους απέναντι στον φορμαρισμένο Ευρώτα με σκορ 2-2. Μεγάλη απογοήτευση η σημερινή ισοπαλία καθώς η ομάδα του Γυθείου μένει πίσω στη διεκδίκηση του τίτλου.

Ο αγώνας ξεκίνησε με όλους τους οιωνούς με το μέρος των φιλοξενουμένων καθώς και καλό καιρό είχε και αρκετός κόσμος από το Γύθειο είχε ακολουθήσει τον Ολυμπιακό σε άλλον έναν εκτός έδρας αγώνα.
Από νωρίς και μόλις στο 9′ οι φιλοξενούμενοι έδειξαν ότι ήθελαν το παιχνίδι, όταν γύρισμα του Βλάχου μέσα στην μικρή περιοχή πετυχαίνει τον Φωτόπουλο σε πλεονεκτική θέση, το πλασέ του οποίου μπλόκαρε με δεύτερη προσπάθεια ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων Μπασουράκος και αφού η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι. Στην απέναντι πλευρά ο πρώτος σκόρερ του Ευρώτα Γιώργος Αλίμπαλης σούταρε πολύ δυνατά στο 22′ έξω από την περιοχή του Ολυμπιακού, αλλά ο Τρακάκης ήταν εκεί για να αποκρούσει με υπερένταση σε κόρνερ. Το σκορ άνοιξε στο 36′ ο Γιώργος Σαμπατάκος, που επέστρεψε στην πατρίδα του ως δανεικός από την Παναχαϊκή, με σουτ μέσα από την περιοχή. Στο 44′ οι γηπεδούχοι απέτυχαν να ισοφαρίσουν με τον Νίκο Τζαμουρή, ο οποίος δέχτηκε μια βαθιά μπαλιά στην αντεπίθεση και αφού έφτασε απέναντι από τον Τρακάκη πλάσαρε λίγο άουτ απο το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Ολυμπιακού Γυθείου.
Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι μπήκαν εξίσου δυνατά, όπως και στην έναρξη του αγώνα και στο 55′ με πρωταγωνιστή τον Αριστοτέλη Φωτόπουλο σημείωσαν το 0-2. Ήταν μια πολύ ωραία προσπάθεια του Σαμπατάκου από αριστερά, όταν έβγαλε τη σέντρα και μέσα στην περιοχή ο Φωτόπουλος πλασάρε και πέτυχε το γκολ. Στο 73′ ο Ευρώτας Έλους κέρδισε πέναλτυ όταν η μπάλα βρήκε στο χερι του Καζιάνη των φιλοξενουμένων. Το πέναλτυ ανέλαβε να εκτελέσει ο Αλίμπαλης, αλλά ο Τρακάκης είπε όχι με καταπληκτική απόκρουση. Στην επιστροφή όμως της μπάλας ο Στράτος Καραμίχας, μεταγραφή Ιανουαρίου από την ΑΕ Δήμου Σκάλας, πλάσαρε και μείωσε σε 1-2. Στο 79′ σέντρα του Σαμπατάκου από αριστερά βρήκε τον Danso μέσα στην περιοχή, αλλά εκείνος στόχευσε ψηλά άουτ από την εστία του Μπασουράκου. Για να έρθουμε στο 83′, όταν ο πάντα κινητικός Roncea Madalin του Ευρώτα μπήκε στην περιοχή του Ολυμπιακού από αριστερά, πέρασε τον Καζιάνη με ωραία ντρίμπλα και έστειλε την μπάλα με σουτ να κυλήσει αργά και βασανιστικά για τους φιλοξενούμενους στο βάθος της εστίας του Τρακάκη. Ο αγώνας τελείωσε με αρκετές καθυστερήσεις καθώς υπήρξαν στιγμές προς το τέλος που οι παίχτες των δύο ομάδων να συμπλέκονται, με τους ψυχραιμότερους να ηρεμούν και τους υπόλοιπους.

Ο Ολυμπιακός Γυθείου πλέον κοιτάει την πλάτη της πρωτοπόρου ΑΕ Σπάρτης και ευελπιστεί σε στραβοπάτημα της για να την προσπεράσει.

Μετά το τέλος του αγώνα η πρόεδρος του Ολυμπιακού Γυθείου Κατερίνα Κολοκοτρώνη δήλωσε τα εξής: Δίκαια ισοπαλία για τον Ευρώτα Έλους… Ακόμα και τη νίκη να έπαιρναν πάλι δίκαια θα την έπαιρναν. Ο Ολυμπιακός Γυθείου δεν έπαιξε μπάλα σήμερα ήταν από τις χειρότερες εμφανίσεις. Ναί μεν με σοβαρές απουσίες στην ομάδα αλλά και πάλι αδικαιολόγητη εμφάνιση… Συγχαρητήρια στην ομάδα του κ. Σταμογιάννου.

Για τον FLY:
Δημοτικό Στάδιο Έλους
φωτογραφία: Χρόνης Παρασκευάς
περιγραφή: Χαροκόπος Γιώργος

gythio-click.gr