21χρονος αθίγγανος κατηγορούμενος για κλοπές

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από πολύμηνη και μεθοδική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Κιάτου, τρεις περιπτώσεις διαρρήξεων και κλοπών σε οικίες, στην ευρύτερη περιοχή του Κιάτου Κορινθίας. Για τις υποθέσεις αυτές,

κατηγορείται ένας 21χρονος ημεδαπός ΡΟΜΑ, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής διερεύνησης του Αστυνομικού Τμήματος Κιάτου και ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι ο 21χρονος, τα τέλη Απριλίου του 2011, είχε διαπράξει τις ακόλουθες περιπτώσεις κλοπών:

•Την 20.4.2011 το μεσημέρι, στο Κιάτο Κορινθίας, διέρρηξε οικία ιδιοκτησίας ημεδαπής και αφαίρεσε χρήματα, χρυσαφικά και έναν φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή.

•Την 26.4.2011 το πρωί, στο Κιάτο Κορινθίας, διέρρηξε οικία ιδιοκτησίας ημεδαπού και αφαίρεσε χρήματα, χρυσαφικά και ηλεκτρονικές συσκευές.

•Την 29.4.2011 το πρωί, στο Πάσιο Κορινθίας, διέρρηξε οικία ιδιοκτησίας ημεδαπού και χρήματα και χρυσαφικά.

Συνολικά από την παραπάνω εγκληματική του δράση είχε αφαιρέσει χρήματα, κοσμήματα και ηλεκτρονικές συσκευές, που η αξία τους ξεπερνά τις -64.500- ευρώ, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες τους. Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο από το Αστυνομικό Τμήμα Κιάτου, για να εξακριβωθεί η τυχόν συμμετοχή του και σε άλλα παρόμοια αδικήματα.