9 Ιουλίου 2013: Αστυνομικό Δελτίο Πελοποννήσου

Συνελήφθη, σήμερα το πρωί, στο Βραχάτι Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βραχατίου, ένας 38χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης του κ. Ανακριτή Πρωτοδικών Αθηνών,

για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ληστεία κατά συναυτουργία, διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής καθώς και για παράβαση της Νομοθεσίας για τα όπλα.

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορινθίας, ένας 56χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης. Για την ίδια υπόθεση, αναζητείται ακόμα ένας 44χρονος ημεδαπός. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, ένας 56χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε παράνομα ένα κυνηγετικό όπλο, με το οποίο λίγο νωρίτερα είχε απειλήσει έναν 29χρονο ημεδαπό, για προσωπικές διαφορές.

Συνελήφθη, χθες πρωινές ώρες, στην Μεσσήνη Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μεσσήνης, ένας 38χρονος ημεδαπός, γιατί λίγο νωρίτερα αφαίρεσε από δύο (2) οχήματα ημεδαπών, διάφορα έγγραφα, μέρος των οποίων βρέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του. Στην κατοχή του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία.

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, ένας (1) 61χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης του κ. Ανακριτή Πλημμελειοδικών Καλαμάτας, για υπόθεση ναρκωτικών.