9 Μαρτίου: Αθλητικές Ειδήσεις Περιφέρειας Πελοποννήσου

Πολυτιμότερος παίκτης του Αστέρα στον αγώνα με τον Ατρόμητο μετά τη σχετική ψηφοφορία των δημοσιογράφων που καλύπτουν τα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας, αναδείχθηκε ξανά ο Χερόνιμο Μπαράλες.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ο Αλέξης Κούγιας δεν κάνει δεκτή την παραίτηση του Δημήτρη Σπανού, ενώ αφήνει αιχμές κατά του Δημήτρη Μελισσανίδη, τον οποίο φωτογραφίζει.

Δεν τα κατάφερε ο Λακωνικός και ηττήθηκε από τους Δρομείς, στο Κλειστό Γυμναστήριο Σπάρτης, με 40 – 57. Στα υπόλοιπα παιχνίδια, το Νεοχώρι ηττήθηκε από την Καλαμάτα 80 με 46 – 53, ενώ μεγάλη νίκη πέτυχε η ΑΕ Σπάρτης κόντρα στη Μεσσήνη με 68 – 60. Παράλληλα, ο Σπαρτιατικός υπέταξε εκτός έδρας το Δίωνα με 45 – 80 και ο Λάκωνας νίκησε την Πύλο με το εμφατικό 64 – 44. Η 13η αγωνιστική ολοκληρώνεται απόψε με το παιχνίδι Άτλας – Παναθηναϊκός Καλαμάτας.

Η Ολυμπιάδα αν και προηγήθηκε με 2-0 στα σετ κόντρα στον Κόροιβο Αμαλιάδας τελικά γνώρισε την ήττα στο τάι μπρέικ, σε μία αναμέτρηση για την 20η αγωνιστική της Α2 Εθνικής βόλεϊ των ανδρών.

Τα αποτελέσματα της 21ης αγωνιστικής
Αχαϊκή- ΠΑΟ Λουτρακίου 1-1
Καλαμάτα- ΠΑΟ Βάρδας 2-1
Παναρκαδικός- Μανδραϊκός 7-0
Παναργειακός- Πανελευσινιακός 0-2
Κύμη- Αιολικός 0-3 α.α.
Αστέρας Μαγούλας- Ερμής Κιβερίου 0-1
Δόξα Ν. Μανολάδας- Ζακυνθιακός 0-0
Ρεπό: Βύζας Μεγάρων

Α΄ Κατηγορία Λακωνίας (20η αγωνιστική)
ΠΑΝΓΥΘΕΑΤΙΚΟΣ Γ. Σ. – ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗΣ  1-2
ΑΠΟΛΛΩΝ ΞΗΡΟΚΑΜΠΙΟΥ – ΜΟΛΑΪΚΟΣ    0-0
ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΓΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ – Α.Ε. ΠΕΛΛΑΝΑΣ ΚΑΣΤΟΡΕΙΟΥ   2- 1
Α.Ε. ΣΠΑΡΤΗ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΥΘΕΙΟΥ    1-1
Α.Ο. ΛΟΓΓΑΣΤΡΑΣ – ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ    2-1
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΣΥΚΕΑΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΛΑΧΙΩΤΗ   1-1