7 Ιουλίου: Αθλητικές Ειδήσεις Περιφέρειας Πελοποννήσου

Το θέμα του προπονητή βρίσκεται σε προτεραιότητα στην ομάδα της Κυπαρισσίας με τους διοικούντες του ΑΟΚ να εξετάζουν περιπτώσεις τόσο από το Μεσσηνία όσο και από την Ηλεία.

Μετά τον Αγγελο Μπαστακό από την Εράνη, η διοίκηση του Εθνικού ήρθε σε προφορική συμφωνία και με τον Βασίλη Πανταζή.

Με την παρουσία των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων και πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση του ΑΣΤΕΡΑ για τη σεζόν 2015-2016.

Ο Γιάννης Νάνος θα οδηγήσει το Σπαρτιατικό τη φετινή χρονιά στη Γ΄Εθνική Κατηγορία.

Ο Λυκούργος Τσάκωνας στους άνδρες και η Ισπανίδα Ρουθ Μπεϊτία αναδείχθηκαν από την EAA κορυφαίοι για το μήνα Ιούνιο. Η ανάδειξη των κορυφαίων γίνεται μέσα από την επίδραση που έχουν οι προτεινόμενοι αθλητές στα social media. Ο Έλληνας σπρίντερ έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις τον Ιούνιο, με σημαντικότερη αυτή της Ρώμης στις 4 του μήνα, όταν νίκησε στα 200μ με 20.09, επίδοση που είναι και η κορυφαία φέτος στην Ευρώπη.

Στασιμότητα επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στο «στρατόπεδο» της Δόξας ελέω των πολιτικών εξελίξεων και της γενικότερης κατάστασης που επικρατεί στην χώρα.

Αποφασίστηκε τα προσωρινά μέλη της διοίκησης να απευθυνθούν σε εξέχοντες φιλάθλους του Πανηλειακού, σε πολύ γνωστά ονόματα της πόλης ζητώντας την συμπαράστασή τους και τη συμμετοχή τους στη νέα διοίκηση.