30 Απριλίου: Αθλητικές Ειδήσεις Περιφέρειας Πελοποννήσου

Ο Χερόνιμο Μπαράλες έφτασε τα 21 γκολ στη φετινή αγωνιστική περίοδο, σκοράροντας με όλους τους τρόπους (σουτ, κεφαλιά, πέναλτι, φάουλ) και είναι ο μόνος ποδοσφαιριστής του Αστέρα που έχει σκοράρει σε όλες τις φετινές διοργανώσεις.

Όνειρο αποδείχθηκε τελικά η παραμονή στην Γ’ εθνική για τον Ακάδημο Καλαμάτας που από τη νέα χρονιά επιστρέφει στην Α’ κατηγορία της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ.

Α1 ΕΣΚΑ-Η: Υποβιβάστηκαν Ολυμπιάδα και Πανηλειακός

Την Κυριακή 3 Μαΐου 2015 και ώρα 5.00μμ στο Δημοτικό στάδιο Μολάων θα πραγματοποιηθεί τιμητική διάκριση στην ομάδα του Ολυμπιακού Μολάων για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας του 2ου ομίλου Λακωνίας από το Νομικό Πρόσωπο Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης, Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Μονεμβασιάς. Θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας με την ομάδα του ΜΟΛΑΙΚΟΥ

Μία πολύ όμορφη αγωνιστική χρονιά, με συνεχή εναλλαγή συναισθημάτων έφτασε στο τέλος της για την ομάδα μας, τον Βοία. Η ομάδα έφτασε κυριολεκτικά μερικά λεπτά μακριά από τον τίτλο της Α1 κατηγορίας, όμως ένα γκολ έφτανε για να την αφήσει στη 2η θέση του πρωταθλήματος.

Για πραγματικό άθλο μιλούν στο Λεωνίδιο, μετά την εξασφάλιση της ανόδου του τοπικού Ολυμπιακού, δύο αγωνιστικές πριν τελειώσουν τα Playoff της Β’ κατηγορίας!

Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Αστέρας Γιώργος Μποροβήλος έκανε την παρακάτω δήλωση για την πρόκριση της εφηβικής ομάδας (Κ-17) στην τελική φάση του πρωταθλήματος: «Η πρόκριση της ομάδας Κ17 του ΑΣΤΕΡΑ μας στην τελική φάση, αποτελεί την μεγαλύτερη ανταμοιβή για τον τρόπο που όλα αυτά τα χρόνια επενδύουμε στις ακαδημίες μας.

Η διοίκηση του Α.Ο. Κάστρο Μονεμβασίας θέλει να δώσει συγχαρητήρια και στα δέκα παιδιά του mini που αγωνίστηκαν στο χτεσινό παιχνίδι με τον Βατικιώτη πέρα απο τη νίκη για το πάθος και τη θέλησή τους. Ολα τα παιδιά αξίζουν τα μπράβο μας γιατί προσπάθησαν πολύ και παρά το μικρό μέσο όρο ηλικίας τους τα καταφέρνουν πολύ καλά. Το τελικό σκόρ ήταν 35-11

Ο Παναθηναϊκός Καλαμάτας επιβλήθηκε του Σπαρτιατικού με 66-62 στην Τέντα.

Άλλη μια νέα μεγάλη επιτυχία για τον αθλητισμό στην περιοχή της Φιγαλείας είχαμε αυτές τις μέρες και μάλιστα στο χώρο του ποδοσφαίρου. Μετά την “έξοδο” του νεαρού ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Μπινιώρη από τη Νέα Φιγαλεία, παίκτη του Ολυμπιακού Ζαχάρως, στη μακρινή Σκωτία και στους Ρέιντζερς Γλασκώβης για δοκιμές από τον μεγάλο ευρωπαικό σύλλογο, χτες άλλη μια μεγάλη ευκαιρία χτύπησε την πόρτα του νεαρού άσσου του Απόλλωνα Νέας Φιγαλείας με καταγωγή από τα Πετράλωνα Φιγαλείας, Γιώργου Καππή.

Στην οικογένεια του Έσπερου ΑΟΠΑ θα παραμείνει και την περίοδο 2015-2016 ο Ανδρέας Κεσαπίδης.

Η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Football League, με την Παναχαϊκή να παίζει στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ.