Με Απόλυτη Επιτυχία η Συνάντηση Μαθητών Γονέων στο Moose Language Schools

mooselanguageschools-flynewsΣΠΑΡΤΗ-MOOSE LANGUAGE SCHOOLS. Την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου και ώρα 5.30-6.30 το απόγευμα στο Μoose Language Schools  πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη συνάντηση με τους γονείς αλλά και τους μαθητές για τα τμήματα Junior A-B-AB

(1-year-course) και Seniors A-B-C-B1/Pre-FCE.Το διδακτικό προσωπικό ενημέρωσε λεπτομερώς τους γονείς για τις εξετάσεις  Cambridge ESOL YLE/KET & PET.

Κάποια σημεία –κλειδιά της παρουσίασης που αναφέρθηκαν αφορούν το ότι η εκμάθηση αγγλικών σήμερα αποτελεί ζωτικής σημασίας εργαλείο που θα βοηθήσει τα παιδιά  να επιτύχουν τους στόχους τους στη ζωή. Όσο πιο νωρίς αρχίσουν να μαθαίνουν αγγλικά, τόσο το καλύτερο. Με τις σωστές μεθόδους, η εκμάθηση αγγλικών μπορεί να γίνει γρήγορα, ευχάριστα και με συνέπεια. Η εξοικείωση με τα αγγλικά ήδη από το δημοτικό θα τους προσφέρει γερά θεμέλια τα οποία θα αποτελέσουν πλεονέκτημα για τις μελλοντικές σπουδές τους.

Όταν τα παιδιά μαθαίνουν αγγλικά, είναι σημαντικό να μαθαίνουν αγγλικά πρακτικά και χρήσιμα. Να μπορούν να μιλούν σωστά και να επικεντρώνονται στην απόκτηση μόρφωσης διεθνούς επιπέδου που θα τα προετοιμάσει για σπουδές στο εξωτερικό ή για τον διεθνή επαγγελματικό χώρο.

Όπως το Cambridge ESOL έτσι και στο MOOSE LANGUAGE SCHOOLS πιστεύουμε ότι η μάθηση δεν πρέπει να είναι αγχωτική για τα παιδιά αλλά διασκεδαστική και να παρέχει κίνητρα, ώστε η εξάσκηση στις δεξιότητες γραφής, ανάγνωσης και ομιλίας να έρχονται σαν μέρος μιας φυσικής διαδικασίας. Καθώς η αυτοπεποίθησή τους μεγαλώνει, θα ενδιαφερθούν να μάθουν περισσότερα και να χρησιμοποιήσουν τα αγγλικά σε πιο απαιτητικά επίπεδα.

Τα παιδιά που μαθαίνουν αγγλικά σε νεαρή ηλικία έχουν ένα πλεονέκτημα που θα τα ακολουθεί για το υπόλοιπο της ζωής τους. Το Cambridge ESOL το γνωρίζει και για αυτό το λόγο έχει σχεδιάσει ένα σύστημα εξετάσεων που μπορεί να ωθήσει τα παιδιά ηλικίας 7 ετών και πάνω προς την ολοκληρωμένη εκμάθηση των αγγλικών.

Οι Εξετάσεις Αγγλικών για Μικρούς Μαθητές είναι ένα αξιόπιστο και επαρκές σύστημα αξιολόγησης των ικανοτήτων του κάθε παιδιού στις 4 βασικές δεξιότητες – ακρόαση, ομιλία, γραφή και ανάγνωση. Έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα το διασκεδαστικό τρόπο εκμάθησης και τα παιδιά ενθαρρύνονται να στοχεύσουν σε ανώτερα πιστοποιητικά κερδίζοντας τις «ασπίδες» που δείχνουν την πρόοδό τους.

Η προσέλευση των γονέων μαζί με τα παιδιά όπως είχε ζητηθεί ήταν μεγάλη και η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με τεράστια επιτυχία! Ιδιαίτερη εντύπωση έκανε η προσομοίωση της προφορικής εξέτασης Young Learners με μαθητές της πρώτης και δευτέρας κανονικής οι οποίοι και δεν είχαν ξαναεκτεθεί σε αυτήν την εξέταση. Για άλλη μια φορά το Moose Language Schools πρωτοπορεί αναβαθμίζοντας έτσι το επίπεδο των σπουδών του.Θα έχουμε στα σίγουρα κι άλλες ημέρες σαν κι αυτή. Ευχαριστούμε τους γονείς και τα Παιδιά που μας τίμησαν με την παρουσία τους και ευελπιστούμε στη συνέχιση της ενδυνάμωσης των σχέσεων με το Κέντρο Ξένων Γλωσσών μας και τις οικογένειες των μαθητών.

Γιώργος Μουστόγιαννης

Διευθυντής Σπουδών

Moose Language Schools

{gallery}moose{/gallery}