29 χρόνια FLY | Ήταν 14 Οκτωβρίου 1991 όταν ξεκίνησε το ταξίδι …

Σχεδόν 3 δεκαετίες λειτουργίας για τον 1ο ραδιοφωνικό σταθμό της Λακωνίας!

14 Οκτωβρίου 1991 … Ο FLY για πρώτη φορά στον αέρα της Λακωνίας και όχι μόνο!

14 Οκτωβρίου 2020 … Ο FLY συμπληρώνει 29 χρόνια λειτουργίας!

Από την ημέρα που ο FLY εξέπεμψε στα ερτζιανά, ο νομός Λακωνίας και η Πελοπόννησος απέκτησε τη δική του φωνή, τη δική του ενημέρωση, τη δική του μουσική συντροφιά! Μάλιστα, ο χρόνος ήρθε να εκπληρώσει τις προσδοκίες της οικογένειας Καρβουνιάρη και να χαρίσει στο σταθμό την κορυφή της προτίμησης των ακροατών!

Οι επίπονες προσπάθειες των ανθρώπων του σταθμού για έγκυρη, έγκαιρη και αντικειμενική ενημέρωση αποτελούν δεδομένη πραγματικότητα. Η εκπομπή «Λακωνία Χωρίς Σύνορα» με το Λεωνίδα Καρβουνιάρη, η οποία έγραψε τη δική της ιστορία, αλλά και συνολικά η πρωινή ζώνη του fly έγιναν συνώνυμο της επιτυχίας, μιας και από τον πρώτο χρόνο καθιερώθηκαν στην πρώτη θέση τόσο της ακροαματικότητας όσο και της καρδιάς των ακροατών. Καθημερινά, η δημοσιογραφική ομάδα του FLY δίνει αγώνα για ενημέρωση και άμεση επίλυση των προβλημάτων του πολίτη. Φυσικά, το menu -εκτός από τις ενημερωτικές ζώνες- περιλαμβάνει μουσικές από όλο τον κόσμο, αθλητικές εκπομπές, κοινωνικά θέματα και προοδευτικά προγράμματα, τα οποία ξεπέρασαν πλέον τα σύνορα της Λακωνίας.
Ακούστε τον FLY 89,7 και διαδικτυακά παντού…FLY 89.7 Live
Ο FLY διαθέτοντας πλέον δύο μέσα ενημέρωσης, τον fly 89.7 και την ενημερωτική ιστοσελίδα της Πελοποννήσου flynews.gr, αποδεδειγμένα είναι η πλέον αξιόπιστη φωνή – εικόνα – έκφραση της Περιφέρειας Πελοποννήσου.
Η πολυετής εμπειρία των ανθρώπων του FLY και η μαχητικότητα, συνδυασμένες πάντοτε με την ποιότητα, τη συνέπεια την πρωτοπορία και το ήθος, καθιστούν τα δύο μέσα ενημέρωσης του fly εργαλεία επιτυχίας και προοπτικής για κάθε επαγγελματία!
Φέτος, η οικογένεια του FLY ανοίγει ένα νέο κύκλο! Ευχαριστούμε όλους όσοι συμμετέχουν στο όραμά μας! Εμείς συνεχίζουμε να βελτιωνόμαστε, να γινόμαστε καλύτεροι και να κάνουμε την αυτοκριτική μας! Άλλωστε, τελικός αποδέκτης και κριτής είναι ο ίδιος ο κόσμος!
Χρόνια πολλά!
Συνεχίζουμε …