Τους άρεσε ο … παράνομος τζόγος!

Στο πλαίσιο των ελέγχων για την καταπολέμηση του παράνομου «τζόγου», συνελήφθησαν, χθες το βράδυ, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, τέσσερις ημεδαποί, ηλικίας 29, 41, 46 και 52 ετών, αντίστοιχα, καθώς και ένας 49χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, για παράνομα τυχερά παιχνίδια.

Επιπλέον, για την ίδια υπόθεση, συνελήφθησαν δύο ημεδαπές, ηλικίας 26 και 32 ετών, αντίστοιχα, καθώς και μία 30χρονη αλλοδαπή, υπήκοος Βουλγαρίας, για παράβαση του Υγειονομικού Κανονισμού.

Ειδικότερα, χθες το βράδυ, μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, όπου κατελήφθη ο 46χρονος, ιδιοκτήτης του καταστήματος και ο 29χρονος υπάλληλος του καταστήματος, να έχουν εγκαταστήσει και να λειτουργούν τρείς ηλεκτρονικούς υπολογιστές, με το παράνομο τυχερό παιχνίδι «Φρουτάκια», τη διεξαγωγή του οποίου είχαν επιτρέψει στους 41χρονο, 49χρονο και 52χρονο.

Όπως επιπλέον προέκυψε, η 26χρονη, η 30χρονη και η 32χρονη, εργάζονταν στο ανωτέρω κατάστημα, στερούμενες πιστοποιητικού υγείας.

Κατά τον έλεγχο κατασχέθηκαν τέσσερις ηλεκτρονικοί υπολογιστές, καθώς και το χρηματικό ποσό των -542- ευρώ, ως προερχόμενο από την τέλεση αξιόποινων πράξεων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ενώ η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση, διενεργούνται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.