Στη Σπάρτη σήμερα ο μεγάλος ποιητής, Τίτος Πατρίκιος

Δύο σημαντικές εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν σήμερα,  Τετάρτη, 11 Μαΐου 2016 στη Σπάρτη. Η πρώτη, στο 4ο Γυμνάσιο Σπάρτης «Γιάννης Ρίτσος», στις 11 π.μ., όπου ο ποιητής Τίτος Πατρίκιος θα συζητήσει με εκπαιδευτικούς και μαθητές θέματα σχετικά με την ποίησή του. Η δεύτερη, στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Σπάρτης, στις 7.30 μ.μ., θα έχει ως θέμα την ποίηση και την ποιητική του Τίτου Πατρίκιου.

Θα μιλήσουν ο Σχολικός Σύμβουλος Φιλολόγων Λακωνίας κ. Μανώλης Μ. Στεργιούλης, η επίτ. Σχολική Σύμβουλος κυρία Αγάθη Γεωργιάδου και η Διευθύντρια του 4ου Γυμνασίου Σπάρτης «Γιάννης Ρίτσος» κυρία Μεταξία Παπαποστόλου. Χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Περιφερειακός Διευθυντής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πελοποννήσου κ. Παναγιώτης Πετρόπουλος, ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Λακωνίας κ. Γεώργιος Παπαδάκος, η Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας κυρία Αδαμαντία Τζανετέα, ο Δήμαρχος Σπάρτης κ. Ευάγγελος Βαλιώτης και ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Φιλολόγων Λακωνίας κ. Δημήτριος Βαχαβιώλος. Η εκδήλωση είναι ανοικτή για κάθε ενδιαφερόμενο.

Οι εκδηλώσεις γίνονται με πρωτοβουλία του Σχολικού Συμβούλου Φιλολόγων Λακωνίας, του 4ου Γυμνασίου Σπάρτης «Γιάννης Ρίτσος» και του Συνδέσμου Φιλολόγων Λακωνίας.