Με λαμπρότητα η 28η Οκτωβρίου σε Πάκια και Μολάους [video]

Με σύμμαχο τον άριστο καιρό ολοκληρώθηκε και φέτος ο εορτασμός της Εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου στα Πάκια και στους Μολάους.Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν με δοξολογία στον ναό του χωριού και στη συνέχεια

με τρισάγιο στο Μνημείο των Πεσόντων και την κατάθεση Στέφανου από τον Πρόεδρο του χωριού κόσμου. Στο προαύλιο χώρο της εκκλησίας των Μολάων στο Μνημείο πεσόντων έγινε τρισάγιο και κατάθεση στεφάνων.

Η καθηγήτρια του Γυμνασίου Μολάων κα. Κόικα εκφώνησε τον πανηγυρικό της ημέρας. Στην συνεχεία στην κεντρική Πλατεία των Μολάων, πραγματοποιήθηκε η μαθητική παρέλαση, παρουσία του Δήμαρχου Μονεμβασίας κ. Τρειχίλη ,τον Αρχιερατικός Επίτροπος π. Γεράσιμος Πετρολέκας, τον εκπρόσωπο της περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας κ. Φλώρο τον Αντιδήμαρχο κ. Μαυρομιχάλη τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Μολάων κ. Κοντοσταθάκο,τους Δημοτικούς Συμβούλους κ.Κολλιάκο ,κ. Νικολινάκο, , το Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Μολάων κ. Γιάννου,τον Διοικητή του Πυροσβεστικής Μολάων κ. Τσολομύτη και πλήθος κόσμου όπου παρακολούθησε την παρέλαση προκειμένου να θαυμάσει και να χειροκροτήσει από κοντά τη μαθητιώσα νεολαία.

{youtube}BnHxTqQRrOU{/youtube}