Λακωνικός: 3 στα 3 και τώρα … derby κορυφής! Δείτε τα αποτελέσματα!

Ολυμπιάδα Δαφνίου – Λακωνικός: 55 – 68

Με σημαντικές απουσίες λόγω τραυματισμών παρατάχθηκε ο Λακωνικός το Σάββατο κόντρα στην Ολυμπιάδα Δαφνίου, καταφέρνοντας όμως να πάρει τη νίκη με 13 πόντους διαφορά.

Οι παίκτες του Θανάση Σκιαδά ήταν εύστοχοι από τη γραμμή των 3 πόντων σημειώνοντας 8 στο σύνολο, πέτυχαν αρκετά κλεψίματα, αποτέλεσμα της πίεσης που άσκησαν κατά διαστήματα, ενώ δεν έλειψαν τα λάθη, τα οποία κόστισαν σε αρκετές περιπτώσεις.

Από την πλευρά του, ο Λάμπρος Χριστοδουλάκος κάλυψε και με το παραπάνω το κενό των play makers Μουχτερού – Τσαουσίδη κάνοντας μεγάλο ματς, μιας και αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ και MVP του αγώνα.

Την επόμενη αγωνιστική, ο Λακωνικός υποδέχεται την Κανδήλα στο derby κορυφής της 4ης αγωνιστικής. Οι δύο ομάδες έχουν από 3 νίκες και θα διεκδικήσουν διακαώς τη νίκη, ώστε να πάρουν κεφάλι στη βαθμολογία.

Πώς έπαιξαν: Νικολέτος 4, Λάγιος 11 (1), Κοκκάλης 2, Κοκκόλης 3 (1), Μιχελάκος 2, Ρέμπελος 6, Τριτάκης 2, Προφύρης 2, Χριστοδουλάκος 21 (3), Μπάχα 4 (1), Θεοδωρόπουλος, Λεφακινης 11 (3).

Αποτελέσματα 3ης αγωνιστικής
ΑΣ ΠΑΝΑΣ ΚΑΝΔΗΛΑ – ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΓΣ 59-54
ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΔΑΦΝ. – ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ 55-68
ΑΠΟΕΛ – ΑΠΣ ΑΡΗΣ ΣΚΑΛΑΣ 58-38
ΑΣΤΗΡ ΒΛΑΧΙΩΤΗ – ΑΟ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ ΚΑΣΤΡΟ 68-55

Βαθμολογία
ΑΣ ΠΑΝΑΣ ΚΑΝΔΗΛΑΣ 6
ΑΣ ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ 6
ΑΠΟΕΛ ΜΟΛΑΩΝ 5
ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΓΣ 4
ΑΟ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ ΚΑΣΤΡΟ 4
ΑΠΣ ΑΡΗΣ ΣΚΑΛΑΣ 4
ΑΣΤΗΡ ΒΛΑΧΙΩΤΗ 4
ΓΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΔΑΦΝΙΟΥ 3

Επόμενη αγωνιστική
Λακωνικός – Κανδήλα
Άρης Σκάλας – Ολυμπιάδα Δαφνίου
ΑΠΟΕΛ – Αστήρ Βλαχιώτη
Φιλαθλητικός – Κάστρο Μονεμβασιάς

*Θερμά συγχαρητήρια στη νεανική ομάδα κορασίδων του Λακωνικού που νίκησε χθες, Κυριακή, στην Τρίπολη την πρωτοεμφανιζόμενη ομάδα των Δρομέων Τρίπολη με 20-46!