Ευχαριστήριο μήνυμα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Λακωνίας, ( ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ – Κινήσεις Πολιτών ), εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της, προς όλους τους Λάκωνες συμπολίτες μας,

που στήριξαν το ψηφοδέλτιο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στη Λακωνία, κατά τις Βουλευτικές Εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου 2015.

Η Δημοκρατική Συμπαράταξη, σημείωσε μια σημαντική επιτυχία σε ένα δύσκολο και πιεστικό εκλογικό περιβάλλον.

Οι Δημοκρατικοί πολίτες της Λακωνίας, αποδείξαμε για μια ακόμα φορά, ότι συνεχίζουμε συσπειρωμένοι τους πολιτικούς αγώνες, δημιουργώντας παράλληλα τις κατάλληλες συνθήκες για την ανασυγκρότηση της Κεντροαριστεράς, του Δημοκρατικού Σοσιαλισμού και της Ευρωπαϊκής Σοσιαλδημοκρατίας.

Η συνεργασία του ΠΑΣΟΚ με τη ΔΗΜΑΡ και τις Κινήσεις Πολιτών, αύξησε την εκλογική μας δύναμη σε εθνικό επίπεδο, ενώ για τη Λακωνία έφερε στον Δημοκρατικό χώρο τη μία από τις τρεις Βουλευτικές έδρες του Νομού μας.

Τέλος, συγχαίρουμε για την προσπάθειά τους, τους υποψήφιους Βουλευτές του Νομού μας με το ψηφοδέλτιο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Νίκο Σπανάκο, Φιλίτσα Πολυμενάκου, Πόλυ Πλατάνα, Μανώλη Αντωνάκο και ειδικότερα τον πρώην Αναπληρωτή Υπουργό και Βουλευτή Λακωνίας, Λεωνίδα Γρηγοράκο για την επανεκλογή του.  

Ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΝΕ
ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΝΙΚΟΣ Ι. ΚΟΥΦΟΣ