Ναρκωτικά, όπλα και κλοπές στην Πελοπόννησο

Συνελήφθη, σήμερα το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ερμιονίδος Αργολίδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κρανιδίου, ένας  48χρονος ημεδαπός, γιατί σε αγρόκτημα ιδιοκτησίας του, καλλιεργούσε τέσσερα δενδρύλλια κάνναβης,

ύψους από 1,25 έως 1,4 μέτρα, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Επιπλέον, σε έρευνα που έγινε σε οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -18- φυσίγγια.

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από αστυνομική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, τρείς περιπτώσεις κλοπών και μία περίπτωση απόπειρας κλοπής, σε αποθήκες, οι οποίες είχαν γίνει την 23/24.7.2015, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας. Για τις υποθέσεις αυτές, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 35χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Γεωργίας, για κλοπή και απόπειρα κλοπής.

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης Αρκαδίας, από αστυνομικούς της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας (Κ.Α.Μ.) Αρκαδίας, ένας 46χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε πιστόλι με ειδικό μεταλλικό εξάρτημα για ρίψη φωτοβολίδων, δύο γεμιστήρες με -25- φυσίγγια και έξι φωτοβολίδες, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης.

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Κορινθίων Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βραχατίου, ένας  40χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Ρουμανίας, γιατί πρώτες πρωινές ώρες της ιδίας ημέρας, αφαίρεσε δύο ποδήλατα από οικία ημεδαπής, τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτρια τους. Επιπλέον, σε έρευνα που έγινε στην οικία του,  βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα όπλο πολεμικών τεχνών, τύπου «νουντσάκου», ένα μαχαίρι, καθώς και διάφορα εργαλεία και εξαρτήματα ποδηλάτων, η προέλευση και το νόμιμο κατοχής των οποίων ερευνάται.