Ναρκωτικά και κλοπές σε Αργολίδα, Κορινθία και Μεσσηνία

Συνελήφθη, σήμερα το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Άργους-Μυκηνών, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άργους, ένας 44χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε στην οικία του, καθώς και στην αυλή αυτής,

βρέθηκαν δύο φυτά κάνναβης, ύψους -1- μέτρου περίπου, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Συνελήφθη, σήμερα το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Μεσσήνης Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, ένας 35χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε σε αγρόκτημα ιδιοκτησίας του, βρέθηκαν επτά φυτά κάνναβης, ύψους από -1- έως -2- μέτρα, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Επιπλέον, σε έρευνα που έγινε στην οικία του, βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -6,4- γραμμαρίων.

Συνελήφθη, σήμερα το πρωί, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, ένας 42χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Ρουμανίας, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης. Συγκεκριμένα, εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης από τις Ρουμανικές Αρχές, σύμφωνα με το οποίο κατηγορείται για διακεκριμένη κλοπή, πράξη που έγινε το έτος 2007 στη Ρουμανία. Ο 42χρονος θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Εφετών Ναυπλίου.