Έριξε γέφυρες στο Θ.Σταυρόπουλο η ΑΕ Σπάρτης! Δεν έγινε δεκτή η παραίτησή του!

Το Δ.Σ. της Α.Ε. ΣΠΑΡΤΗΣ δεν έκανε δεκτή την παραίτηση του γενικού αρχηγού κου Θύμιου Σταυρόπουλου.

Στην ομάδα που τον… ανέδειξε επιστρέφει ο Θύμιος Σταυρόπουλος

Έναν άνθρωπο γεμάτο παραστάσεις, εμπειρία, αφού όποτε κλήθηκε να βοηθήσει την αγαπημένη του ομάδα, τα κατάφερε και μάλιστα με περίφημο τρόπο.

Ο Θύμιος Σταυρόπουλος, θα συνεχίσει να έχει τον γνωστό του ρόλο στην Α.Ε. ΣΠΑΡΤΗΣ (γενικός αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος) και η συνεργασία των δύο πλευρών επανεπισημοποιήθηκε με την ακόλουθη ανακοίνωση:

Η Α.Ε. ΣΠΑΡΤΗΣ ανακοινώνει ότι ο κ. Θύμιος Σταυρόπουλος συνεχίζει ως γενικός αρχηγός στο Διοικητικό Συμβούλιο, με αρμοδιότητα σε θέματα που αφορούν το ποδοσφαιρικό τμήμα“.

Να σημειωθεί πως ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Α.Ε. ΣΠΑΡΤΗΣ, είχε συνεργαστεί άψογα με τον προπονητή κο Σωτήρη Αντωνίου στην αρχή της σαιζόν και είχαν εξαιρετικές σχέσεις. Δίχως αμφιβολία είναι ο άνθρωπος που ξέρει τι πρέπει να κάνει και πως να εμψυχώνει τους παίκτες και να τους εξηγεί σε ποια ομάδα παίζουν.

Ο ίδιος από την πλευρά του, δηλώνει πάντα στρατιώτης της αγαπημένης του ομάδας και δεν θα μπορούσε να αρνηθεί να βοηθήσει.

Το θετικό είναι, πως η διοίκηση έδειξε γρήγορα αντανακλαστικά και έλυσε την όποια τυχόν παρεξήγηση υπήρχε, με έναν άνθρωπο έμπειρο και αφοσιωμένο στην ομάδα της Α.Ε. ΣΠΑΡΤΗΣ.