ΑΕ Σπάρτη & Μολαϊκός μοίρασαν θέαμα και χαμόγελα!

Η ΑΕ Σπάρτη επιβλήθηκε του Μολαϊκού με 3-0 σε φιλανθρωπικό ματς για τους πυροπαθείς της Νεάπολης.Ο αγώνας της Τετάρτης (2/9) στους Μολάους ήταν μια ποδοσφαιρική γιορτή, που συγκέντρωσε τα βλέμματα αρκετών φιλάθλων.

Τουλάχιστον 350 φίλοι του ποδοσφαίρου, μεταξύ των οποίων 100 οπαδοί της ΑΕ Σπάρτη έδωσαν βροντερό παρών σε μια αναμέτρηση, όπου τα έσοδα θα διατεθούν στους κατοίκους της Νεάπολης που δοκιμάστηκαν από την πύρινη λαίλαπα που ξέσπασε τον περασμένο Ιούλιο και έκαψε σπίτια και πολλά στρέμματα δασικής έκτασης.

Το παιχνίδι έγινε μετά από πρωτοβουλία της ΑΕ Σπάρτη και του Μολαϊκού, μια κίνηση που σχολιάστηκε θετικά από τους τοπικούς φορείς καθώς οι δυο ομάδες φροντίζουν να δείχνουν έμπρακτα το κοινωνικό τους πρόσωπο. Ανάλογες κινήσεις πάντως από τους Πρωταθλητές Λακωνίας θα υπάρξουν και στο μέλλον μετά από πρωτοβουλίες της διοίκησης.
Το παρών εκτός από τον πρόεδρο της ΑΕ Σπάρτη Γιάννη Βουζιώτη και τον ομόλογο του στον Μολαϊκό Γιώργο Βίλλια, έδωσαν σύσσωμες οι διοικήσεις των δυο ομάδων, η Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας Αδαμαντία Τζανετέα και ο Αντιδήμαρχος Μονεμβασιάς Κωνσταντίνος Μαυρομιχάλης.

Το τελικό 3-0 λίγη σημασία είχε για τους παίκτες των δυο ομάδων οι οποίοι απέδειξαν πως το ποδόσφαιρο ενώνει και προσφέρει δυνατές συγκινήσεις, όχι μόνο εντός αγωνιστικού χώρου. Ο Σωτήρης Αντωνίου δοκίμασε όλους τους παίκτες στο φιλικό θέλοντας να τεστάρει την αγωνιστική τους κατάσταση και τα μηνύματα ήταν κάτι παραπάνω από ενθαρρυντικά. Ντεμπούτο με τη φανέλα των πρωταθλητών Λακωνίας, έστω και σε ανεπίσημο ματς έκανε ο Μπόζινταρ Τάντιτς, ο οποίος κέρδισε όλα τα βλέμματα με την παρουσία του. Η ΑΕ Σπάρτη άνοιξε το σκορ στο 40′ με τον Καλογέρη. Στο 77′ ο Δημήτρης Σιώπης έγραψε το 2-0 ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Κώστας Μπεκλετζής στο 89′. Μετά το τέλος της αναμέτρησης η διοίκηση του Μολαϊκού παρέθεσε δείπνο στη διοίκηση, την τεχνική ηγεσία και το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας της Σπάρτης.

ΑΕ Σπάρτη: Κραβαρίτης, Γκαλίτσιος, Τέλλος, Λιονάκης, Μπιταξής, Καλογέρης, Αναστασόπουλος, Λάιος, Χαλίλι, Τάντιτς, Ηλιόπουλος. Έπαιξαν επίσης οι: Ραχήμ, Σιώπης, Αναστασάκος, Δημολιός, Μπουτσικάρης, Σπηλιωτόπουλος, Μπεκλετζής, Πετρόπουλος.

dokari.gr