Καυστική ανακοίνωση Τάσου Τρακάκη με πολλούς αποδέκτες

Μετά την χθεσινή πρόταση συνεργασίας που μου έγινε από την διοίκηση της Α.Ε. ΣΠΑΡΤΗΣ και η οποία απείχε παρασάγγας από την αρχική συμφωνία μας δυστυχώς δεν είναι δυνατόν να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στην ομάδα της πόλης μου (ενημερώθηκε άμεσα ο  κος Βουζιώτης).

Φαίνεται ότι η συμμετοχή μου στην προετοιμασία και το βιογραφικό μου (93 συμμετοχές στην Δ΄Εθνική με τις ομάδες της Α.Ε. ΣΠΑΡΤΗΣ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ, ΠΑΟΚ  ΓΛΥΦΑΔΑΣ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΥΘΕΙΟΥ, ΑΙΟΛΙΚΟΥ και 43 στην Α΄ Αθηνών με ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ και Α΄ ΛΑΚΩΝΙΑΣ και ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΥΘΕΙΟΥ) δεν έπεισαν την τεχνική ηγεσία και τη διοίκηση της ομάδας ότι μπορεί να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στην ομάδα. Άλλως δεν εξηγείται η προσβλητική πρόταση που μου έγινε και που προφανώς αποσκοπούσε στη μη απόκτησή μου. Δυστυχώς για δεύτερη συνεχή χρονιά κάποιοι άνθρωποι που ασχολούνται με την Α.Ε.Σ. (και οι οποίοι χωρίς τον κ. Γιαννακόπουλο δεν θα υπήρχαν στον ποδοσφαιρικό χάρτη) δεν μου δίνουν την δυνατότητα να υλοποιήσω την επιθυμία μου να αγωνιστώ στην ομάδα που με ανέδειξε. Ας είναι καλά.
Εύχομαι στους παλιούς και νέους παίχτες της ομάδας που συνυπήρξαμε για είκοσι ημέρες στην προετοιμασία να είναι γεροί και να βοηθήσουν την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.
Ευχαριστώ τους αγνούς Φιλάθλους της ομάδας για το καθημερινό τους ενδιαφέρον σχετικά με την παραμονή μου στην ομάδα και θέλω να ξέρουν ότι δεν θα ξεχάσω το ζεστό τους χειροκρότημα που  μου χάρισαν κατά την έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας.
Τέλος αφού το κεφάλαιο αυτό έκλεισε θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΥΘΕΙΟΥ και ειδικά την Πρόεδρο  Κατερίνα Κολοκοτρώνη και τον κ. Μάκη Αγγελόπουλο δύο παράγοντες που κοσμούν και τιμούν το Λακωνικό ποδόσφαιρο για την αγάπη και εκτίμηση που μου έδειξαν με αποτέλεσμα σε λίγα λεπτά να ανανεώσουμε τη συνεργασία μας. Θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τον στόχο της και την άνοδο στην Γ΄ Εθνική.
Με εκτίμηση

Τάσος Τρακάκης.