Λαϊκή απαίτηση η παραμονή Τσούκλη στην ΑΕ Σπάρτης!

Μπαράζ τηλεφωνημάτων και μηνυμάτων δέχεται ο FLY τις τελευταίες ημέρες, ύστερα και από την είδηση ότι ο Παναγιώτης Τσούκλης, ο μέχρι πρότινος αρχηγός της ΑΕ Σπάρτης, δεν θα αγωνίζεται πια στη λακωνική ομάδα.

Όπως διαρρέεται, οι δύο πλευρές δεν τα βρήκαν στο οικονομικό κομμάτι, καθώς ζητήθηκε από τον Παναγιώτη Τσούκλη … γενναία μείωση αποδοχών!

Μέσα από τα μηνύματά του ο κόσμος προτρέπει τη διοίκηση της ΑΕ Σπάρτης να κρατήσει τον παίκτη, μιας και η συνεισφορά του τα χρόνια που βρέθηκε στη λακωνική ομάδα ήταν μεγάλη. Τόσο ως παίκτης όσο και ως άνθρωπος ήταν παράδειγμα προς μίμηση, γεγονός που τονίζουν οι φίλοι της ομάδας σε κάθε τους επαφή μαζί μας.

Η άνοδος της ΑΕ Σπάρτης στη Γ΄Εθνική ήταν ένα όνειρο που πραγματοποιήθηκε και ο Παναγιώτης Τσούκλης συνέβαλε τα μέγιστα σε αυτή την προσπάθεια, αποδεικνύοντας ότι πονάει την ομάδα και αγαπάει τη φανέλα.

Εκατοντάδες είναι τα μηνύματα φίλων της ομάδας στα οποία καλούν τη διοίκηση της ΑΕ Σπάρτης να επανεξετάσει το ζήτημα Τσούκλη και να αναθεωρήσει, κρατώντας τον παίκτη στο ρόστερ και τη νέα σεζόν, μιας και ο πρώην αρχηγός της ομάδας είναι ένας από αυτούς μπορούν τόσο αγωνιστικά όσο και ως προσωπικότητα να οδηγήσουν την ΑΕ Σπάρτης σε μία ονειρική πορεία στη Γ΄Εθνική! Το κριτήριο του κόσμου είναι αλάθητο και σίγουρα ο Παναγιώτης ήταν και παραμένει ένα από τα πλεον αγαπημένα παιδιά της κερκίδας!