Αποδράσεις, ληστείες, ναρκωτικά και όπλα στην Πελοπόννησο

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, ένας ανήλικος αλλοδαπός, υπήκοος FYROM, ο οποίος είχε διαφύγει την 27.4.2015 από το Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων Αρρένων Στοιχειώδους Εκπαίδευσης Βόλου,

όπου κρατούνταν μετά από απόφαση του Μονομελούς Ειδικού Δικαστηρίου Ανηλίκων Ναυπλίου.

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Τρίπολη Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, ένας 37χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε -9- δισκία, που εμπίπτουν στη νομοθεσία για τα ναρκωτικά, τα οποία κατασχέθηκαν.
    
Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Τρίπολη Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, ένας 47χρονος αλλοδαπός υπήκοος Ιράν, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης του 32ου Τακτικού Ανακριτή Πλημμελειοδικών Αθηνών, για ληστεία και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα, καθώς και απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών, για ληστεία και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

Συνελήφθη, χθεςτο μεσημέρι, στο Κιάτο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κιάτου, ένας 26χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης του κ. Ανακριτή Ρεθύμνου, για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.

Συνελήφθη, χθες το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Πύλου-Νέστορος Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, ένας 49χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα ηρωίνης και δεκαοκτώ (18) δισκία, που εμπίπτουν στην νομοθεσία για τα ναρκωτικά, τα οποία κατασχέθηκαν.

Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μεσσηνίας, δύο  ημεδαποί ΡΟΜΑ ηλικίας 17 και 19 ετών αντίστοιχα, γιατί λίγο νωρίτερα, αφαίρεσαν από αποθήκη αγροκτήματος ημεδαπού διάφορα μεταλλικά αντικείμενα, τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους. Κατασχέθηκε ένα όχημα ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Περιφερείας Καλαμάτας.