Έξαρση παραβατικότητας σε Κορινθία και Μεσσηνία

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κορίνθου, ένας 28χρονος ημεδαπός, γιατί λίγο νωρίτερα αφαίρεσε τσάντα ημεδαπής, η οποία περιείχε χρήματα, κινητό τηλέφωνο

και διάφορα προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στο Λουτράκι Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, ένας 32χρονος αλλοδαπός υπήκοος Μπανγκλαντές, γιατί κατείχε και διέθετε προς πώληση -138- είδη παραεμπορίου ( θήκες κινητών τηλεφώνων, ρολόγια, αναπτήρες κ.α.), στερούμενος αδείας από την αρμόδια Αρχή.

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στα Εξαμίλια Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, ένας 50χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα ηρωίνης, η οποία κατασχέθηκε.

Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στην Κόρινθο Κορινθίας, σε τρεις περιπτώσεις, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κορινθίας, τρεις ημεδαποί ΡΟΜΑ ηλικίας 61, 41 και 35 ετών αντίστοιχα, γιατί κατείχαν και διέθεταν προς πώληση αγροτικά προϊόντα, στερούμενοι αδείας από την αρμόδια Αρχή.

Συνελήφθη, προχθές το μεσημέρι, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, ένας 36χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, γιατί κατείχε και επέδειξε στους αστυνομικούς έγγραφο (Βεβαίωση Κατάθεσης Αίτησης για Έκδοση Αδείας Διαμονής), το οποίο όπως προέκυψε ήταν πλαστό. Επιπλέον, σε βάρος του 36χρονου εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ιωαννίνων, για χρήση πλαστού εγγράφου, παράβαση της νομοθεσίας για τους αλλοδαπούς και παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μεσσηνίας, ένας 33χρονος ημεδαπός, γιατί μπήκε σε Ιερό Ναό και αφαίρεσε μικρό χρηματικό ποσό. Επιπλέον, σε αποθηκευτικό χώρο μοτοσικλέτας του, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα μαχαίρι. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Καλαμάτας, ένας 37χρονος ημεδαπός ΡΟΜΑ, γιατί λίγο νωρίτερα, αφαίρεσε κινητό τηλέφωνο ημεδαπού, το οποίο βρέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.

Συνελήφθη, σήμερα το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τριφυλίας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, ένας 63χρονος ημεδαπός, για παράβαση των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και τα όπλα. Ειδικότερα, σήμερα το πρωί, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, πραγματοποίησαν έρευνα στην οικία του 63χρονου, όπου βρήκαν συνολικά και κατάσχεσαν:

•14 φυτά κάνναβης.
•19 ναρκωτικά δισκία.
•Πιστόλι με γεμιστήρα.
•Ζυγαριά ακριβείας.
•2 συσκευασίες με σπόρους κάνναβης.

Ο 63χρονος θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κυπαρισσίας. Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας.

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κορινθίας και του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, ένας 25χρονος αλλοδαπός υπήκοος Βουλγαρίας, για ληστεία σε βάρος 68χρονης ημεδαπής. Ειδικότερα, χθες το απόγευμα, στην Κόρινθο Κορινθίας, ο 25χρονος, με τη χρήση σωματικής βίας, αφαίρεσε από την 68χρονη μία τσάντα, που περιείχε χρήματα, κινητό τηλέφωνο, κοσμήματα και προσωπικά αντικείμενα, ενώ στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή. Μετά από άμεση κινητοποίηση αστυνομικών της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κορινθίας και του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, ο 25χρονος εντοπίστηκε λίγο αργότερα και συνελήφθη. Στην κατοχή του βρέθηκε το μεγαλύτερο μέρος των αφαιρεθέντων, τα οποία αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτριά τους. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.
Την αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου, ενώ ερευνάται η τυχόν συμμετοχή του και σε άλλα παρόμοια αδικήματα.