Πελοπόννησος: Συλλήψεις για ναρκωτικά, απάτη και κλοπές

Δείτε τι έγινε σε περιοχές της Αργολίδας, Λακωνίας, Μεσσηνίας, Αρκαδίας και Κορινθίας

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά Συνελήφθη, σήμερα (12.5.2024) και πρώτες πρωινές ώρες, στο Ναύπλιο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, 49χρονος αλλοδαπός, γιατί κατείχε τσιγαριλίκι κάνναβης, το οποίο κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ναυπλίου.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για ναρκωτικά Συνελήφθησαν, σήμερα (12.5.2024) και πρώτες πρωινές ώρες, σε τοπική κοινότητα του δήμου Τρίπολης, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αρκαδίας, -2- 22χρονοι ημεδαποί, γιατί κατείχαν μικροποσότητα και τσιγαριλίκι κάνναβης, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρίπολης.
Εξιχνίαση μίας (1) περίπτωσης απάτης Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Βόρειας Κυνουρίας, -1- περίπτωση απάτης σε βάρος ημεδαπής, που έγινε την 16.11.2023. Για την υπόθεση αυτή σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 39χρονου αλλοδαπού και -3- ημεδαπών, για απάτη.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Συνελήφθησαν πέντε (5) άτομα για – τα κατά περίπτωση – αδικήματα της κλοπής και της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων
εγκλήματος Συνελήφθησαν, χθες (11.5.2024) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του δήμου Σικυωνιών, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σικυωνιών, -2- ημεδαποί, ηλικίας 18 και 28 ετών, αντίστοιχα, γιατί αφαίρεσαν από αύλειο χώρο οικίας, μεταλλικά αντικείμενα και ρυμούλκα σκαπτικού. Επιπλέον, συνελήφθησαν ακόμη -3- ημεδαποί, ηλικίας 28, 38 και 49 ετών, αντίστοιχα, για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, καθώς ανωτέρω κλαπέντα βρέθηκαν σε επιχειρήσεις συγκέντρωσης και διακίνησης παλαιών μετάλλων (σκραπ) που διατηρούν, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Συνελήφθησαν τρία (3) άτομα για ναρκωτικά Συνελήφθησαν, χθες (11.5.2024) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του δήμου Μονεμβασίας, από αστυνομικούς της Β΄ Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας, -2- 28χρονοι ημεδαποί και 29χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχαν ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους -7,5- γραμμαρίων και ποσότητα κατεργασμένης κάνναβης (τύπου σοκολάτας), συνολικού βάρους -5,6- γραμμαρίων, οι οποίες κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Μολάων.
Συνελήφθη ένα (1) άτομο για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα Συνελήφθη, χθες (11.5.2024) το πρωί, στο Γύθειο, από αστυνομικούς της Β΄ Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας, 23χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε σε όχημα, βρέθηκε και κατασχέθηκε πτυσσόμενη μεταλλική ράβδος (γκλοπ). Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Γυθείου.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Συνελήφθησαν τρία (3) άτομα για κλοπή Συνελήφθησαν, χθες (11.5.2024) το απόγευμα, στη Μεσσήνη, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Μεσσηνίας, -3- ημεδαπές, ηλικίας 32, 35 και 37 ετών, αντίστοιχα, γιατί αφαίρεσαν από κατάστημα-σουπερμάρκετ, προϊόντα, τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Μεσσήνης.