Εγκαινιάζει σήμερα το δικηγορικό του γραφείο ο Λεωνίδας Παπαδάκος

Το δικηγορικό γραφείο Λεωνίδα Σ. Παπαδάκου (Λεωνίδου 66, Σπάρτη, 1ος όροφος), με αίσθημα υπευθυνότητας απέναντι στους εντολείς του, χειρίζεται με υπέρτατο ζήλο ακόμα και τις πιο περίπλοκες δικαστικές υποθέσεις.

Έχοντας ως γνώμονα τη σωστή εφαρμογή του Συντάγματος, των νόμων του Κράτους και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αφιερώνεται με θέληση, μαχητικότητα και αποτελεσματικότητα στην απονομή της δικαιοσύνης. Παρέχει προς τους πελάτες του νομικές υπηρεσίες και συμβουλές, σε όλους τους τομείς του δικαίου. Αναλαμβάνει μεταφράσεις και επικυρώσεις εγγράφων στην αγγλική και ισπανική γλώσσα. Εστιάζει στην αποτελεσματική και άρτια προάσπιση των συμφερόντων των πελατών του, εντός της αίθουσας του δικαστηρίου αλλά και εξώδικα, έχοντας ως προτεραιότητα τη σχέση εμπιστοσύνης και εχεμύθειας μεταξύ συνηγόρου και εντολέα. Αναλαμβάνει υποθέσεις αστικού, εμπορικού, ποινικού, διοικητικού, διεθνούς δικαίου, αλλά και εξωδικαστικούς συμβιβασμούς, πάντοτε με σύνεση, μεθοδικότητα και κατανοώντας την παρούσα δυσχερή οικονομική συγκυρία.

Το γραφείο συνεργάζεται με άλλα δικηγορικά γραφεία ανά την Ελλάδα, καθώς και με γραφεία πολιτικών μηχανικών, λογιστών και συμβολαιογράφων.

Τα εγκαίνια του δικηγορικού γραφείου Λεωνίδα Σ.Παπαδάκου (Λεωνίδου 66, Σπάρτη, 1ος όροφος) θα πραγματοποιηθούν σήμερα,  Παρασκευή 3 Απριλίου 2015 και ώρα 6.30 μ.μ.