Επιστολή προέδρου Νέων αγροτών Λακωνίας

Κύριε υπουργέ σας καλώς ορίζουμε στη νέα δύσκολη θέση που αναλάβατε, όλες οι ευχές μας είναι  να δημιουργήσετε ένα υπουργείο που να ασχολείται με τους αγρότες, τους παραγωγούς και όλους εμάς που θεωρητικά και πρακτικά,

είμαστε αυτοί που θα αναπληρώσουμε τη χαμένη παραγωγική κοινωνία, που σκοπός μας είναι  να αποτελείται από περισσότερους Νέους Ανθρώπους. Τόσα χρόνια ως Νέοι προσπαθήσαμε  μαζί με όλους τους  συναδέλφους να δώσουμε  τις σκέψεις και τις προτάσεις  για πιθανές λύσεις των ειδικών μα και κοινών προβλημάτων, μα πάντα βρισκόμαστε μπροστά στη διαχείριση του πολιτικού κομματικού ,κόστους.
Όλος αυτός ο αγώνας έγινε εθελοντικά ως ερασιτέχνες συνδικαλιστές χωρίς κρατικές ή κοινοτικές ενισχύσεις προσπαθώντας να μην υπάρχουν παρεμβολές κομματικές αλλά και χώρος για όλα τα ιδεολογικά πιστεύω.
Η συνέχεια αυτού του αγώνα  είναι υποχρέωση για το θεσμό που αναλάβαμε εμείς, έτσι  με προσμονή στο δικό σας αγώνα, στην Ελπίδα, μιας αλαγής στη πολιτική  διαχείριση, της αγροτικής  παραγωγικής κοινωνίας.
Μιας αλαγής που δεν έχει πολυτέλεια χρόνου για ξερίζωμα όλων των <<δέντρων>> μα μόνο αυτών  που είναι <<άρωστα>> .
Τόσα χρόνια οι λεπτομέρειες και οι άνωθεν εντολές από τα κομματικά κλιμάκια ταλαιπώρησαν και ταλαιπορούν εμάς τους Νέους Αγρότες που βρεθήκαμε μέσα στην κρίση.οΑναμένουμε για μια σύντομη δικαίωση όλων των Νέων Αγροτών αυτών, και μια σοβαρή και δίκαιη αλλαγή για όλους.
Με εκτίμηση
Πρόεδρος Νέων Αγροτών Λακωνίας
Σταματάκος  Δημήτριος      
6971670428