Συλλήψεων συνέχεια στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στο Ζευγολατιό Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, του Αστυνομικού Τμήματος Βραχατίου και της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κορινθίας,

μία 26χρονη ημεδαπή ΡΟΜΑ, γιατί σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε οικία που διαμένει, βρέθηκαν μεταλλικά αντικείμενα (στηθαία) ιδιοκτησίας εταιρείας, τα οποία όπως προέκυψε, είχαν αφαιρεθεί κατά το χρονικό διάστημα από την 31.1.2015 έως την 1.2.2015, από την Εθνική Οδό Κορίνθου-Πατρών. Τα μεταλλικά αντικείμενα αποδόθηκαν αρμοδίως, ενώ η σχηματισθείσα δικογραφία περιλαμβάνει ακόμη ένα άτομο. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βραχατίου.

Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κορινθίας, δύο ημεδαποί ΡΟΜΑ, ηλικίας 50 και 36 ετών αντίστοιχα, γιατί κατείχαν μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στο Λουτράκι Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, ένας 35χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αμαλιάδας, για ναρκωτικά.

Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι, στο 1ο χλμ της επαρχιακής οδού Σπάρτης – Μυστρά Λακωνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λακωνίας, δύο ημεδαποί, ένας 33χρονος και μία 31χρονη, γιατί κατείχαν μικροποσότητα ηρωίνης, η οποία κατασχέθηκε. Επιπλέον, κατασχέθηκε ένα όχημα ως μέσο τέλεσης αξιόποινης πράξης. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης.

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μεσσηνίας και του Αστυνομικού Τμήματος Περιφερείας Καλαμάτας, ένας 58χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν, ένα πιστόλι, δύο γεμιστήρες και έντεκα φυσίγγια. Επιπλέον, ο 58χρονος, λίγο νωρίτερα, κατηγορείται ότι πυροβόλησε εκφοβιστικά στον αέρα, εντός καταστήματος ημεδαπού, το οποίο ήταν εκτός λειτουργίας. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας Καλαμάτας.