DINOSAURS LIVE στη Σπάρτη (Πλησίον Πανεπιστημίων)

Ρομποτικοί δεινόσαυροι σε πραγματικές διαστάσεις - Μια αξέχαστη εμπειρία

Διαγωνισμός FLY – Κερδίστε δωρεάν 7 διπλές προσκλήσεις ακολουθώντας τα εξής βήματα:

  1. Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook
  2. Στείλτε το ονοματεπώνυμό σας στο messenger ή τηλεφωνήστε από 10:00 – 14:00 στον FLY FM (27310 20030)

Τα ονόματα των νικητών μετά από κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή το πρωϊ 9-10 στον FLY FM 89,7 θα ανακοινωθούν εδώ την ίδια μέρα.

Ακολουθούν τα ονόματα των νικητών όπως προέκυψαν από τους διαγωνισμούς του FLY με μεγάλη συμμετοχή.

Σημείωση: Στο κάθε όνομα αντιστοιχούν 2 δωρεάν προσκλήσεις για την έκθεση

1. Μαρία Κανακαράκη

2. Γιώργος Χριστόπουλος

2. Πέγκυ Γεωργιάδη

4. Αγγελική Χριστοφιλάκη

5. Χριστίνα Βλάχου

6. Αιμιλία Παυλή

7. Ελένη Κατσιαφούρου

*Η υποβολή συμμετοχής στον Διαγωνισμό κατά τα ανωτέρω γίνεται με την αποκλειστική ευθύνη των Συμμετεχόντων*

Διαδικασία εισόδου: (Αναφέροντας το ονοματεπώνυμό σας στην είσοδο της έκθεσης και ότι είστε νικητές στο διαγωνισμό του FLY θα σας επιτρέπετε η δωρεάν είσοδος)

Ένα συναρπαστικό ταξίδι στην ιστορία του πλανήτη μας!

Κινούνται – Βρυχώνται – Ανασαίνουν!!!!

Οι “Δεινόσαυροι” ένα μοναδικό θέαμα!!!
Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να γυρίσουν πίσω στο παρελθόν, αφού τα τεράστια ρομποτικά εκθέματα με τα χρώματα, τους ήχους και την ατμόσφαιρα θα τους πάνε στην εποχή των εντυπωσιακών αυτών ζώων.
Τα σπάνια αυτά γιγαντιαία ζώα που κυριαρχούσαν στη Γη κατά τον Μεσοζωικό αιώνα δεν γίνεται απλώς με την απλή ξενάγηση και περιήγηση σε ένα εκθεσιακό χώρο φυσικού περιβάλλοντος με πελώρια εκθέματα, φυτά και απολιθώματα. Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα μέσα από την κίνηση των δεινοσαύρων να οδηγηθούν σε μια φανταστική περιπέτεια!

Ο Τυραννόσαυρος ΡΕΞ ο εντυπωσιακός δεινόσαυρος που παρουσιάζεται στην έκθεση, τεραστίων διαστάσεων, ο οποίος συνεχίζει ακάθεκτος να μαγνητίζει την ανθρώπινη προσοχή!
Παραμένει «γαλαζοαίματος» στην επικράτεια των δεινόσαυρων, ένα από τα δεινότερα σαρκοφάγα που είχαν την τιμή να τρομοκρατήσουν ποτέ τη Γη μας.
Εκτός από τον Ρεξ με 6 μέτρα ύψος και 14 μέτρα μήκος, επίσης ο Διπλόδολος με τη μακριά ουρά που παρασέρνει τους πάντες στο πέρασμά της, ο Βραχιόσαυρος, με τον πανύψηλο λαιμό που θυμίζει ελέφαντα και πολλά άλλα, διαφόρων μεγεθών, προϊστορικά ζώα που εξιτάρουν τη φαντασία μικρών και μεγάλων!
Όλα τα εκθέματα είναι ρομποτικά, με κινήσεις, χρώματα, υφές και ήχους, που σε συνδυασμό με τη διακόσμηση του χώρου, ο επισκέπτης βιώνει την αίσθηση ότι βρίσκεται στον πραγματικό κόσμο που ζούσαν αυτά τα εντυπωσιακά προϊστορικά ζώα.
Περιλαμβάνει πρωτότυπες ιδέες που σχεδιάστηκαν, κατά βάση, για τις ανάγκες της οικογενειακής ψυχαγωγίας και των σχολικών επισκέψεων, οι οποίες καλύπτουν όμως και τα ενδιαφέροντα των μεμονωμένων, ενήλικων και ξένων επισκεπτών.
Μικροί και μεγάλοι επισκέπτες θα αντικρύσουν τους τεράστιους και αγαπημένους δεινόσαυρους, όπως ποτέ μέχρι σήμερα μέσα από τα βιβλία, τις ταινίες, τα παραμύθια, τα κινούμενα σχέδια, τις εκπομπές και τα κόμικς.
Από την αρχή μέχρι το τέλος της έκθεσης ο επισκέπτης θα παρακολουθεί και θα συμμετέχει σε ένα συναρπαστικό ταξίδι στην εποχή των δεινοσαύρων.

Με την ολοκλήρωση της επίσκεψης μέσα από αυτή τη βιωματική εμπειρία ο επισκέπτης θα συνειδητοποιήσει ότι βίωσε και έμαθε πολλά ενδιαφέροντα και σημαντικά πράγματα για την ιστορία αυτών των προϊστορικών ζώων!!!

ΣΠΑΡΤΗ– ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ
(Πλησίον Πανεπιστημίων)

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ :
Από Σάββατο 25 Μαϊου έως Κυριακή 9 Ιουνίου

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
Κάθε Μέρα από 17.00 έως 21.00
Σάββατο – Κυριακή και Αργίες : 11.00 π.μ. έως 14.00 & 17.00 έως 21.00 μ.μ.
Κάθε Τρίτη Κλειστά
*τελευταία είσοδος στην έκθεση 50′ λεπτά πριν το κλείσιμο

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ :
Για μεγάλους 10 €/άτομο
Οικογενειακό (2 γονείς με 2 παιδιά) 30€
ΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
• Στο ταμείο της έκθεσης
• Στο www.dinosaurslive.net