Νέο πρόγραμμα «Μικροί φωτογράφοι εν δράσει»

Η Λέσχη Φωτογραφίας Σπάρτης προσκαλεί τα παιδιά ηλικίας 10 έως 14 ετών (Ε’ και ΣΤ’ Δημοτικού, Α’, Β’ και Γ’ Γυμνασίου) να συμμετάσχουν στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Μικροί φωτογράφοι εν δράσει».

Το πρόγραμμα, συνολικής διάρκειας 8 ωρών, θα υλοποιηθεί από μέλη της ΛΕ.ΦΩ.Σ και θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Μουσείου Ελιάς και Ελληνικού Λαδιού  από τις 30 Ιανουαρίου έως τις 21 Μαρτίου 2015.

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος, τα παιδιά θα έρθουν σε επαφή με την τέχνη της φωτογραφίας, θα διερευνήσουν τις δυνατότητες έκφρασης που προσφέρουν οι ψηφιακές εφαρμογές της φωτογραφίας και θα ανακαλύψουν εκ νέου τη Σπάρτη μέσα από τον φωτογραφικό φακό. Απώτερος στόχος είναι, αφενός η αισθητική καλλιέργεια, η εκπαίδευση και η ψυχαγωγία μέσω της εκμάθησης της τέχνης της φωτογραφίας, αφετέρου η ανάδειξη των νεοκλασικών κτηρίων της λακωνικής πρωτεύουσας.
Η συμμετοχή είναι δωρεάν, κατόπιν εγγραφής.

Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και εγγραφές μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο Ελιάς και Ελληνικού Λαδιού στο τηλ.: 27310 89315 (καθημερινά 10:00 – 17:00) και με τη Λέσχη Φωτογραφίας Σπάρτης (κ. Γιάννης Γκλέκας 6937 415187). Εγγραφές έως την Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015.