Ήττα Σαμαρά – Βενιζέλου ζητάει από τους ψηφοφόρους η ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, η πλειοψηφία του ελληνικού λαού θέλει να ηττηθεί συντριπτικά η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου. Αλλά στο πρόσωπό της να καταδικαστεί και η πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε βάρος της χώρας μας και όχι να  μπει και πάλι από την πίσω πόρτα με μερικές πιο «αξιοπρεπείς» παραλλαγές.

Ο λαός μας ψήφισε πολλές φορές «να φύγει η Δεξιά, οι κλέφτες, οι διεφθαρμένοι». Και διαψεύστηκε.

Η ίδια ουσιαστικά πολιτική, με ίδια ή άλλα πρόσωπα και πολιτικούς σχηματισμούς, αναδύεται συνεχώς από όλους τους πόρους του καπιταλιστικού συστήματος, από την επικυριαρχία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των άλλων ιμπεριαλιστικών οργανισμών, από πολιτικά κόμματα που προσαρμόζονται στο σύστημα, πολλές φορές μέσα από μια πορεία «έντιμων συμβιβασμών».

Πόσες κυβερνήσεις δεν εναλλάχτηκαν τις προηγούμενες δεκαετίες; Πόσες υποσχέσεις δεν δόθηκαν στους εργαζόμενους για καλύτερες ημέρες; Πόσες φορές δεν ανέθεσε ο λαός σε μια «άλλη» κυβέρνηση να λύσει τα προβλήματά του; Διαψεύστηκε.

Εμείς πιστεύουμε ότι δεν αρκεί σήμερα να φύγει ο Σαμαράς. Μαζί του πρέπει να φύγει το χρέος, η τρόικα και η επιτήρηση. Πρέπει να καταργηθεί όλο το μνημονιακό οικοδόμημα. Με ρήξη και αποδέσμευση από όλα όσα μας βούλιαξαν στη χρεοκοπία. Χωρίς καμιά υποχώρηση ή ενσωμάτωση στο κατεστημένο.

Με την ενίσχυση του ψηφοδελτίου «ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α και Μ.ΑΡ.Σ» δυναμώνει η προοπτική, την επόμενη ημέρα,  να συγκροτηθούν οι δυνάμεις της μαχόμενης Αριστεράς, να ενισχυθεί η μετωπική προσπάθεια, και ο εργαζόμενος κόσμος να πάρει κουράγιο στον αγώνα του.

Ψηφίστε – στηρίξτε

ΑΝΤΑΡΣΥΑ & Μετωπική Αριστερή Συμπόρευση -ΜΑΡΣ
Πολιτική Συνεργασία Δυνάμεων και Αγωνιστών/στριών

ΜΑΡΟΥΣΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ Ν. ΛΑΚΩΝΙΑΣ