Τεράστια επιτυχία!Πρωταθλητής Ελλάδας 2014 ο ΑΣΑΑ Μάνη!

Είχαμε την τύχη να παρακολουθήσουμε ένα αγώνα διαφήμιση για το ποδόσφαιρο και στο τέλος του να πανηγυρίσουμε το πρωτάθλημα Ελλάδας.  Μια μοναδική επιτυχία και αδιαμφισβήτητα η μεγαλύτερη που έχει να επιδείξει σε ομαδικό άθλημα ο νομός,

αφού μιλάμε για το ποδόσφαιρο που είναι το πιο δημοφιλές άθλημα στον κόσμο με περισσότερους από 250 εκατομμύρια αθλητές.Μοναδική επιτυχία για τη Μάνη και την Λακωνία με την κατάκτηση του Πανελληνίου πρωταθλήματος Ελλάδας 2014.

Οι παίκτες του Γιώργου Ροζάκη παθιασμένοι, ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα επικράτησαν 7-5 του περυσινού πρωταθλητή Α.Ο. Κεφαλληνία, ανατρέποντας το εις βάρος τους 0-1.

Μια μοναδική επιτυχία για το Λακωνικό ποδόσφαιρο το οποίο αποδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο την διαρκή άνοδό του τα τελευταία χρόνια.

Συγχαρητήρια στους παίκτες, προπονητές, διοικούντες της ομάδας, στην ΕΠΣ Λακωνίας, και σε όσους συνέβαλλαν στην κατάκτηση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.

Αξιοσημείωτο ότι οι παίκτες στο τέλος αφιέρωσαν τη νίκη και την κατάκτηση του πρωταθλήματος στους απόντες από τον τελικό κρατώντας πανό στο οποίο αναγραφόταν:

ΜΠΟΥΡΕ, ΛΥΜΠΕ, ΜΑΡΤΙΝ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΣΑΣ

Καθοριστικός ο Γιώργος Σαμπατάκος ο οποίος πέτυχε 4 γκολ. Έκανε το 7-5 με ωραία ατομική προσπάθεια στο πιο κρίσιμο σημείο του αγώνα. Εκπληκτική εμφάνιση εκτός του Γιώργου όλων των παιδιών με τον Καβαλιώτη να είναι σταθερότατος στις επεμβάσεις του και να προσφέρει σιγουριά, τον Λιγνό να προσφέρει θέαμα, τον αρχηγό Χριστάκο, τον ασταμάτητο Ντάνσο, τον ηρωϊκό Γιάννη Μπουρελάκο που αγωνίστηκε παρά τους τραυματισμούς του πριν ξεκινήσει ο αγώνας και κατά την διάρκεια του αγώνα, και όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στον τελικό, τον χθεσινό ημιτελικό και στην Α’ και Β φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος.   Καθοδηγούμενοι από τον “δάσκαλο” κύριο Γιώργο Ροζάκη ο οποίος από τον πάγκο καθοδηγούσε μαεστρικά την ομάδα.

O φιναλίστ Α.Ο. Κεφαλληνία με πολλούς παίκτες της Εθνικής ποδοσφαίρου Άμμου στη σύνθεσή του είχε πολλές τελικές προσπάθειες και σουτ στην εστία του Καβαλιώτη. Κατάφερε και μείωσε στο τρίτο 12λεπτο σε 6-5 μέχρι το καθοριστικό γκολ του Σαμπατάκου που έκανε το 7-5 και τελείωσε ουσιαστικά τον τελικό.

Μια άριστη διοργάνωση του final 4 από την ΕΠΣ Αχαϊας και ένα τουρνουά μας χάρισε όμορφες φάσεις και συναισθήματα, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.

πηγή:isports.gr