Μπαράζ συλλήψεων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στο Λυγουριό Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αργολίδας, ένας 34χρονος ημεδαπός,

γιατί κατείχε μικροποσότητα ηρωίνης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου.

Συνελήφθη, σήμερα πρώτες πρωινές ώρες, στην Τρίπολη Αρκαδίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αρκαδίας, ένας 33χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης.

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στο Καλαμίτσι Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καρδαμύλης, μία 58χρονη ημεδαπή ΡΟΜΑ, γιατί μαζί με ακόμη ένα άτομο που αναζητείται, αφαίρεσαν από οικία ημεδαπής χρήματα.

Εντοπίστηκαν, χθες το μεσημέρι, σε αγροτική περιοχή του Δήμου Τριφυλίας Μεσσηνίας, 27 φυτά κάνναβης, ύψους από -1,5- έως -2- μέτρα, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Επιπλέον, στον ίδιο χώρο, βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης, βάρους -187- γραμμαρίων. Η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση διενεργούνται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, για την ταυτοποίηση και τη σύλληψη των καλλιεργητών.