Στη μάχη της Ευρώπης ο Αστέρας Τρίπολης κόντρα στην Παρτιζάν

Το ευρωπαϊκό όνειρο συνεχίζεται απόψε για τον Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος αντιμετωπίζει εντός έδρας την Παρτιζάν στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», στα πλαίσια του Γ’ ομίλου του EUROPA LEAGUE. Η αποστολή του Αστέρα

αποτελείται από τους παρακάτω δέκα εννέα ποδοσφαιριστές: Κοσίσκυ, Θεοδωρόπουλος, Λούι, Κιτοκό, Παντελιάδης, Σανκαρέ, Γκόιαν, Ζησόπουλος, Μουνάφο, Τιε Μπι, Ουσέρο, Τσοκάνης, Μάσα, Μπαράλες, Νίκο Φερνάντεθ, Γιαννιώτας, Ρόλε, Πάρα, Μπακασέτας.

Η Παρτιζάν προπονήθηκε χθες στην Τρίπολη και πριν ξεκινήσει η προπόνηση, ο Σέρβος προπονητής Μάρκο Νίκολιτς μίλησε στους ποδοσφαιριστές της ομάδας, ενώ κατά την διάρκεια του προπονητικού προγράμματος δοκίμασε διάφορα σχήματα και συστήματα εν όψει του αγώνα δίνοντας έμφαση σε θέματα τακτικής.

Κατά τα άλλα, η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας ότι σύμφωνα με τους κανονισμούς της UEFA είναι απαραίτητο όλοι οι φίλαθλοι που εισέρχονται στο γήπεδο την ημέρα του αγώνα να είναι κάτοχοι εισιτηρίου, (διαρκείας ή αγώνα). Αυτό θα ισχύσει και στα τρία ευρωπαϊκά παιχνίδια που θα δώσει η ομάδα στο «ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ».

Για το σημερινό παιχνίδι με την FK PARTIZAN, η είσοδος στη θύρα των φιλοξενουμένων (Θύρα 4) θα επιτρέπεται μόνο σε φιλάθλους της PARTIZAN.
Τα εκδοτήρια των θυρών 1 & 2 θα είναι ανοικτά από τις 2.00μμ. Σε όλες τις θύρες τα εισιτήρια κοστίζουν 20€.

Ώρα ανοίγματος θυρών: 8.05μ.μ.
Ώρα έναρξης αγώνα: 10.05μ.μ.