Διαξιφισμοι Ντ.Τζανετέα – Ιδιοκτητών Ταξί με φόντο τη μεταφορά των μαθητών!

metaforamathitwnΣυνεχίζεται το σήριαλ με τη μεταφορά των μαθητών της Λακωνίας! Στον αέρα του FLY μίλησε η αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας, κυρία Τζανετέα, η οποία ανέφερε ότι δεν υπάρχει καμία καθυστέρηση στη μεταφορά των μαθητών,

τονίζοντας ότι δεν προσήλθαν στο διεθνή διαγωνισμό οι εκπρόσωποι των Ταξί! Παράλληλα, η αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας υπογράμμισε ότι είναι ψέμα πως  η Περιφέρεια έχει κάνει μειώσεις στη μεταφορά των μαθητών, αποκαλύπτοντας ότι τα ταξί για 100 μέρες θα λάβουν 1,2 εκατ.ευρώ! Μάλιστα, δεν παρέλεψει να εκφράσει την άποψη ότι η μεταφορά των μαθητών δεν γίνεται με ευθύνη των Ταξί, μιας και σε όλες την Πελοπόννησο -πλην της Λακωνίας- έχει λυθεί το πρόβλημα! Τέλος, η κυρία Τζανετέα κάλεσε μέσω του FLY τους ιδιοκτήτες των Ταξί να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Ακούστε εδώ τη συνέντευξη της κυρίας Τζανετέα στον FLY και το Χάρη Βασιλάκο

{youtube}g6zxz84di-E{/youtube}

Τη δική του παρέμβαση θέλησε να κάνει στον αέρα του FLY ο κύριος Σωτήρης Ροϊνός, εκπρόσωπος της Κοινοπραξίας Ταξί Σπάρτης. Ο κύριος Ροϊνός ανέφερε ότι η κυρία Τζανετέα εξέθρεψε τις παχές αγελάδες ως αντινομάρχης κι έκανε λόγο για φωτογραφικές διατάξεις με τις οποίες δίνοντας τα δρομολόγια των ταξί στο ΚΤΕΛ, τονίζοντας ότι στις πλάτες των ιδιοκτητών ταξί έβγαζαν πολλά χρήματα! Παράλληλα, ο κύριος Ροϊνός υπογράμμισε ότι η αντιπεριφερειάρχης λέει ψέματα, δήλωσε κατηγορηματικά ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου εγκλημάτισε εις βάρος των ταξί και ξεκαθάρισε πως με αυτά τα χρήματα και αυτούς τους όρους δεν δέχονται να αναλάβουν τη μεταφορά των μαθητών.

{youtube}Txs6kMvh13E{/youtube}