Βαρύς ο φόρος αίματος τον Αύγουστο στη Λακωνία

Βαρύς ο φόρος του αίματος στη λακωνική άσφαλτο και τον Αύγουστο, καθώς στο 19ο χλμ της Επαρχιακής Οδού Σκάλας-Γερακίου, δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε 14χρονος και στην οποία επέβαινε ένα ακόμη αγόρι 17 ετών

συγκρούστηκε με Ι.Χ επιβατηγό όχημα που οδηγούσε 46χρονη ελληνίδα. Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του 14χρονου οδηγού της μοτοσικλέτας και ο τραυματισμός του 17χρονου επιβάτη. Παράλληλα, στο 9ο χιλιόμετρο της Ε.Ο. Γυθείου-Αρεόπολης στη περιοχή Χωσιάρι, εξετράπη όχημα με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού .Πρόκειται για έναν 38χρονο από το Δαφνί. Τέλος, στα Σερβέικα Λακωνίας, γεωργικός ελκυστήρας που οδηγούσε 66χρονος εξετράπη της πορείας του και ανετράπη, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού.

Τραγικό θάνατο κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες βρήκε ο 49χρονος Πανάγος Σαχάμης από τη Σπάρτη.Ο συμπατριώτης μας είχε μεταβεί στο νησί της Ικαρίας για διακοπές και ενώ βρισκόταν μέσα στη θάλασσα έχασε τις αισθήσεις του και φώναξε για βοήθεια. Γρήγορα τον ανέσυραν κι έγιναν προσπάθειες ανάνηψης από ιατρό του Κ.Υ. Εύδηλου με αρνητικά αποτελέσματα. Στη συνέχεια διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Εύδηλου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ η σορός του μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αιγαίου (Σύρος) για διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Καραβά και των όμορων περιοχών από το θάνατο δύο κατοίκων της περιοχής και πιο συγκεκριμενα του Γεωργίου Κατσή του Νικολάου, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 51 ετών, προδομένος από την καρδιά του και του Ιωάννη Νικόλαρου του Παναγιώτη, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 48 ετών, δίνοντας ολιγόμηνη και άνιση μάχη με την επάρατη νόσο.