Πρώτη προπόνηση για την Άμιλλα Αγίου Ιωάννου

mpala1flynewsΣτις 18/08 ημέρα Δευτέρα και ώρα 19:00 στο Ενωσιακό γήπεδο θα γίνει η πρώτη προπόνηση για την ποδοσφαιρική περίοδο 2014-15 της ομάδας μας. Στις 21/08 οι ποδοσφαιριστές θα περάσουν εργομετρικές εξετάσεις…

από την εταιρεία LIFE ERGO με επικεφαλή τον εργοφυσιολόγο Κο Δρακογιαννόπουλο Νίκο.

Η Άμιλλα θέλει ευχαριστήσει το γυμναστήριο GOLDEN GYM Σπάρτης και τον Κο Σταθάκο Δημήτρη για την προσφορά της αίθουσας ώστε να διεξαχθούν οι εργομετρικές εξετάσεις των παιδιών.

Η Άμιλλα θα συνεχίσει με τους περισσότερους ποδοσφαιριστές της προηγούμενης περιόδου και με την προσθήκη 5 επιλεγμένων ποδοσφαιριστών που θα μεταγραφούν στην ομάδα μας αυτήν την περίοδο θα προσπαθήσει να πετύχει τον στόχο που δεν είναι άλλος από την άνοδο.

Για άλλη μια χρονιά η ομάδα μας θα συμμετάσχει με ομάδα Ανδρών, Νέων, Παίδων και Junior στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Λακωνίας και θα συνεχίσει την συνεργασία της με του προπονητές Μηλιάκο Νικόλαο (Ανδρών), Στέφανο Σγούρδα (Νέων) ο οποίος παραμένει και στο πόστο του  τεχνικού διευθυντή, και με τον Γιάννη Μεντή στις ακαδημίες οι οποίες θα ξεκινήσουν την 1η Σεπτεμβρίου 2014 .

ΑΣ Αγίου Ιωάννου ” Η Άμιλλα”