Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Σπάρτη λόγω έργων

Σύμφωνα με απόφαση του περιφερειακού αστυνομικού διευθυντή Πελοποννήσου υποστράτηγου κ. Βασιλείου Γεωργακόπουλου, στην πόλη της Σπάρτης θα ισχύσουν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών.

Συγκεκριμένα αποφασίστηκε:

α) Ο προσωρινός ολικός αποκλεισμός κυκλοφορίας των οχημάτων επί της οδού Κωνσταντίνου Παλαιολόγου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Τρίπολη, από το ύψος της οδού Θερμοπυλών έως το ύψος της οδού Τριακοσίων, με εκτροπή της κυκλοφορίας στις παράπλευρες οδούς. Η ρύθμιση θα ισχύει έως τις 5.00′ το απόγευμα της Τρίτης 24/6.

β) Ο προσωρινός ολικός αποκλεισμός κυκλοφορίας των οχημάτων επί της οδού Κων/νου Παλαιολόγου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Γύθειο, από το ύψος της Τριακοσίων έως το ύψος της Θερμοπυλών, με εκτροπή της κυκλοφορίας στις παράπλευρες οδούς. Η ρύθμιση θα ισχύει έως τις 5.00′ το απόγευμα της Πέμπτης 26/6.

γ) Ο προσωρινός ολικός αποκλεισμός κυκλοφορίας των οχημάτων επί της εθνικής οδού Σπάρτης – Γυθείου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Γύθειο, από το ύψος που συμβάλλεται με την οδό Εθνικής Αντιστάσεως έως την 2,500 χιλιομετρική θέση αυτής, με εκ περιτροπής κίνηση της κυκλοφορίας στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας. Η ρύθμιση θα ισχύει από τις 7.00′ το πρωί της Πέμπτης 27/6 έως τις 5.00′ το απόγευμα της Πέμπτης 31/7.

Σημειώνεται ότι η κυκλοφορία των οχημάτων κατά τα ανωτέρω χρονικά διαστήματα θα διεξάγεται σύμφωνα με την κατάλληλη σήμανση.