Συλλήψεις σε Μεσσηνία,Λακωνία και Κορινθία

Συνελήφθη στις(9.5.2014) το βράδυ, στην Κυπαρισσία Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κυπαρισσίας, ένας  52χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -59- πακέτα με τσιγάρα που δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία φόρου

κατανάλωσης. Τα ανωτέρω πακέτα με τσιγάρα θα αποσταλούν στην αρμόδια υπηρεσία προκειμένου να υπολογιστεί το ύψος των διαφυγόντων φόρων και δασμών.
Συνελήφθη στις(9.5.2014) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, ένας 53χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν, ποσότητα κάνναβης, βάρους -10,3- γραμμαρίων, καθώς και σαράντα οκτώ  κροτίδες. Επιπλέον, κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο.
Συνελήφθη στις(9.5.2014) το πρωί, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, ένας 30χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν, μικροποσότητα κάνναβης και ένα μεταλλικό τριβείο. Επιπλέον, κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο.