Πρόταση Συλλόγου Γεωπόνων Λακωνίας στον Αθ.Τσαυτάρη

gewponoiΟ Σύλλογος Γεωπόνων Νομού Λακωνίας προκειμένου να διευκολυνθεί η διαδικασία υποβολής φάκελων σχετικά με τη 2η πρόσκληση του μέτρου 112 «Νέων Γεωργών» κατέθεσε πρόταση στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων  κ. Αθανάσιο Τσαυτάρη

καθώς και στον Ειδικό Γραμματέα κ. Δημήτριο Ιατρίδη στις 07/05/2014 προκειμένου να δοθεί παράταση χρόνου υποβολής. Η πρόταση έχει ως εξής:

Θέμα: Υποβολή πρότασης σχετικά με 2η πρόσκληση μέτρου 112

Κύριε Υπουργέ, κύριε Ειδικέ Γραμματέα
Σε σχέση με την καταληκτική ημερομηνία υποβολής φακέλου υποψηφιότητας στο μέτρο 112 των νέων Γεωργών θα θέλαμε να προτείνουμε την παράτασή της για ένα εύλογο μικρό χρονικό διάστημα της τάξεως έως ένα μήνα για τους εξής παρακάτω δύο λόγους:

1)Δεδομένου ότι ακόμη και σήμερα δεν έχει ξεκινήσει για το έτος 2014 η σύνταξη των ΟΣΔΕ σε πολλές περιοχές της χώρας αλλά και στο Νομό Λακωνίας και ενώ αυτό αποτελεί απαραίτητο δικαιολογητικό για την κατάθεση του φακέλου υποψηφιότητας στο μέτρο 112 κρίνεται αναγκαία η παράταση για το διάστημα αυτό προκειμένου τελικά να έχουν συνταχθεί και τα ΟΣΔΕ των υποψήφιων Νέων Γεωργών. Και

2)Το γεγονός ότι στις 18 Μαΐου πραγματοποιούνται τόσο οι Δημοτικές όσο και οι Περιφερειακές εκλογές της χώρας και δεδομένου της όλης αναστάτωσης που αυτές δημιουργούν (άδεις υπαλλήλων, υποψηφιότητες πολλών εμπλεκομένων στο Μέτρο 112) πιστεύουμε ότι η παραπάνω ζητηθείσα παράταση θα διευκολύνει  την τελική υποβολή όλων των φακέλων.

Παρακαλούμε όπως λάβετε υπόψη σας τα παραπάνω και προβείτε σε ενέργειες τέτοιες που θα διευκολύνουν το έργο υπηρεσιών, γεωπόνων, τεχνολόγων γεωπόνων αλλά και υποψηφίων Νέων Γεωργών.

Για το Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ        Ο  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Φάνης Λάζαρης        Χρύσανθος Κωστάκος