Λ.Παλαιοκώστας: Τα τελευταία χρόνια η Δ.Ε.Σπάρτης ήταν εντελώς ανύπαρκτη”

-Όποιος ασχολείται με τα κοινά θα πρέπει να θυσιάζεται, διαφορετικά θα βλέπουμε το γνωστό φαινόμενο με τους δημοτικούς συμβούλους που κάνουν βόλτες στην πλατεία.

-Αμφιβάλλω αν το 90% το πολιτών ήξερε ποιός ήταν ο πρόεδρος της ΔΕ Σπάρτης

-Κανένα θέμα που αφορούσε το τοπικό συμβούλιο δεν έγινε γνωστό

Στον αέρα του FLY μίλησε σήμερα ο υποψήφιος με την παράταξη “Δημοτική Ενωτική Κίνηση Σπάρτης” του Βαγγέλη Βαλιώτη, κύριος Λάμπρος Παλαιοκώστας, ο οποίος κατέρχεται στη Δημοτική Ενότητα Σπάρτης.

Ο κύριος Παλαιοκώστας τόνισε ότι οι δημοτικοί σύμβουλοι οφείλουν, μιας και καταπιάνονται με τα κοινά, να θυσιάζουν την προσωπική τους ζωή και να μην επιδιώκουν μόνο τις συγκεντρώσεις για τις κάμερες! Ακολούθως, υπογράμμισε ότι πιστεύει στο Βαγγέλη Βαλιώτη και την παράταξή του και στάθηκε ιδιαίτερα στη Δημοτική Ενότητα Σπάρτης, η οποία τα τελευταία χρόνια ουσιαστικά δεν υπήρχε, μιας και κανένα θέμα που αφορούσε το τοπικό συμβούλιο δεν έγινε γνωστό.

Μάλιστα, δεν παρέλειψε να ταχθεί υπέρ των λίγων προς συζήτηση θεμάτων στο Δημοτικό Συμβούλιο, το οποίο σε καμία περίπτωση δεν είναι αρμόδιο “για τις λάμπες που δεν καίνε και για τις λαμαρίνες που πρέπει να βάζει ο δήμος για να περνούν οι δημοτικοί σύμβουλοι”. Ο κύριος Παλαιοκώστας δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι υπήρξαν περιπτώσεις κατά τις οποίες αιρετός, για 4 – 5 παγκάκια που έπρεπε να μπουν σε μία περιοχή, αναζητούσε τις ψήφους που μπορούσε να εξασφαλίσει! Τέλος, αναφορικά με την Κοκκινόραχη, ο υποψήφιος με την παράταξη “Δημοτική Ενωτική Κίνηση Σπάρτης” ανέφερε ότι δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα και οι τοπικοί άρχοντες θυμούνται την περιοχή μόνο στις εκλογές.

Ακούστε εδώ τη συνέντευξη του Λάμπρου Παλαιοκώστα στον FLY

{youtube}WLnz7YchTfA{/youtube}