Συλλήψεις, έρευνες κι εξιχνιάσεις στην Πελοπόννησο

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αστυνομικών Αρχών, για την εξιχνίαση υπόθεσης ληστείας, η οποία έγινε χθες πρώτες πρωινές ώρες, στο Άργος Αργολίδας, όταν άγνωστος δράστης, αφού πήγε σε περίπτερο έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του,

με την απειλή όπλου αφαίρεσε χρήματα, ενώ στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή και αναζητείται. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Άργους.

Επίσης, συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα, στην Τρίπολη Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, δύο ημεδαποί, ηλικίας 25 και 24 ετών αντίστοιχα, γιατί σε έλεγχο πριν την είσοδο τους στο γήπεδο ποδοσφαίρου του «Αστέρα Τρίπολης», βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν μικροποσότητες κάνναβης.

Παράλληλα, συνελήφθησαν, χθες το βράδυ, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορινθίας, τρεις ημεδαποί, ηλικίας 29,36 και 38 ετών αντίστοιχα, γιατί κατείχαν μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.  

Ακολούθως, συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στο 87ο χλμ της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών-Πατρών, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Κορινθίας, δύο ημεδαποί ΡΟΜΑ, ηλικίας 28 και 21 ετών αντίστοιχα, γιατί κατείχαν -3- δισκία και τμήμα δισκίου, που εμπίπτουν στη Νομοθεσία για τα ναρκωτικά, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.  

Χθες, στην περιοχή Αεροδρομίου Άργους, 2 άγνωστοι δράστες, με χρήση σωματικής βίας, αφαίρεσαν από 70χρονο ημεδαπό, ο οποίος βρισκόταν στο αγρόκτημα του, το πορτοφόλι του, το οποίο περιείχε χρηματικό ποσό.

Συγχρόνως, συνελήφθη, χθες πρώτες πρωινές ώρες, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, ένας 32χρονος ημεδαπός, γιατί διέρρηξε κατάστημα-αρτοποιείο ιδιοκτησίας ημεδαπού και αφαίρεσε χρήματα και διάφορα έγγραφα, τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.

Τέλος, συνελήφθησαν 3 ημεδαπές Roma, ενώ αναζητούνται 2 άγνωστες γυναίκες – συνεργοί τους, γιατί αποπειράθηκαν να εισέλθουν σε διαμέρισμα ιδιοκτησίας ημεδαπού. Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή που είχε λάβει χώρα την 24/1/2014 και ώρες πρωινές, σε διαμέρισμα απ΄ όπου αφαίρεσαν χρηματικό ποσό και κοσμήματα, καθώς και για άλλες 13 περιπτώσεις κατ’ επάγγελμα κλοπών σε οικίες.