Υποψήφια δήμαρχος Μονεμβασιάς η Σοφία Δουμάνη

Την Δευτέρα 24 Μαρτίου στην Ελίκα, πραγματοποιήθηκε η δεύτερη ανοιχτή συνέλευση της δημοτικής κίνησης πολιτών του Δήμου Μονεμβασιάς, η οποία μέσα από  ουσιαστικές δημοκρατικές διαδικασίες:

1.Αποφάσισε ο τίτλος της κίνησης να είναι: «Πολίτες εν δράσει».  

2.Ανέδειξε επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης και υποψήφια δήμαρχο την κάτοικο του Δήμου μας, μάχιμη Δικηγόρο Σοφία Δουμάνη του Πασχάλη.

3.Συγκρότησε  εκλογική επιτροπή με σκοπό την εκπόνηση προγράμματος και την κατάρτιση συνδυασμού που θα λάβει μέρος στις επερχόμενες Αυτοδιοικητικές εκλογές.

Η συνέλευση της Δημοτικής Κίνησης «Πολίτες εν δράσει» απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα προς την τοπική κοινωνία και καλεί όλους τους Δημότες που συμφωνούν με τις αρχές της να πλαισιώσουν το συνδυασμό και να διαμορφώσουν με συμμετοχικές διαδικασίες το πρόγραμμά του.

Στο πλαίσιο αυτό τονίστηκε η ανάγκη εκλογής μιας Δημοτικής Αρχής που θα ενισχύει την ενεργή συμμετοχή των πολιτών στη λήψη των αποφάσεων με δημοκρατικές διαδικασίες, θα διαχειρίζεται με πλήρη διαφάνεια όλα τα θέματα του Δήμου και θα αντιστέκεται στις αποφάσεις της κεντρικής εξουσίας που της επιβάλλονται και είναι σε βάρος των ίδιων των Δημοτών της.

Μολάοι, 26 Μαρτίου 2014

Το Συντονιστικό της Δημοτικής Κίνησης
«Πολίτες εν δράσει»